PDA

Orijinalini görmek için tıklayınız : Sivasspor'da Mehmet Yıldız şoku !


Melancholy
08-12-2009, 15:58
http://image.tumspor.com/photos/456460014.jpg
Sivasspor'da Mehmet Yıldız şoku!

Sivassporlu futbolcunun diz kıkırdağındaki sorun nedeniyle iyileşme sürecinin uzadığı geri dönmesinin 4 haftayı bulabileceği belirtiliyor...

Yıldız bir ay yok
Sivassporlu futbolcunun diz kıkırdağındaki sorun nedeniyle iyileşme sürecinin uzadığı, Shakhtar ve Fenerbahçe, Denizlispor ile Diyarbakırspor maçlarında forma giyemeyeceği bildirildi.

http://www.tumspor.com/photos-inner/325444399.jpg

Sivasspor’da Mehmet Yıldız şoku yaşanıyor. Kırmızı- beyazlı takımda iki ay önce dizinden bir operasyon geçiren golcü futbolcunun kıkırdağındaki sorun nedeniyle sahalara geri dönmesinin 4 haftayı bulacağı bildirildi. Kırmızı-beyazlı ekibin, UEFA Avrupa Ligi’nde Shakhtar Donetsk ile oynayacağı play-off maçlarında bu futbolcunun forma giyemeyeceği bildirildi.

http://www.tumspor.com/photos-inner/750268274.jpg

Süper Lig’de ise Fenerbahçe, Denizlispor, Diyarbakır maçlarında yer alamayacak olan Mehmet Yıldız’ın Manisa deplasmanında formasına kavuşabileceği kaydedildi.
Uzun süredir takımdan uzak kalan Mehmet, Avrupa ve Süper Lig’e iyi bir giriş yapamadıklarını belirterek, şöyle konuştu:

http://www.tumspor.com/photos-inner/435652078.jpg

“Eksikliklerimizi gidermek için zamana ihtiyacımız var. Bizim için önemli olan Estonya ile oynayacak milli maç için verilecek araya kadar en az hasarla yolumuza devam etmek. Sakatlığım nedeniyle takımdan uzak kaldım. Ancak takım arkadaşlarım sahada ellerinden gelen mücadeleyi yapıyor. Formamı, futbolu çok özledim, en kısa sürede onlara kavuşmak istiyorum. Shakhtar Donetsk karşısında şansımız olmadığı iddia ediliyor. Ancak biz iyi bir takımız. Ukrayna ekibini de eleyecek güçteyiz. Anderlecht ile evimizde oynadığımız maçta bunu kanıtladık. Rakibimiz de eski günlerinden uzak bir görüntü çiziyor.”



milliyet-İlhan Güler