PDA

Orijinalini görmek için tıklayınız : Sivasspor 2 yabancı transferi yapacak


Melancholy
08-11-2009, 15:57
http://image.tumspor.com/photos/753175736.jpg
Sivasspor 2 yabancı transferi yapacak

İbrahim Şahin ve orta Kadir Bekmezci'yi dün kadrosuna katan Sivasspor, 2 yabancı futbolcuyu daha transfer etmeyi planlıyor.

Hacettepe'den forvet oyuncusu İbrahim Şahin ve orta saha oyuncusu Kadir Bekmezci'yi dün kadrosuna katan Sivasspor, 2 yabancı futbolcuyu daha transfer etmeyi planlıyor.

Kadrosunda Avustralyalı kaleci Michael Petkoviç, Fransız golcü Yannick Kamanan, Kongolu savunma oyuncusu Pieter Mbema ve Nijeryalı oyuncu Akeem Agbetu'yu bulunduran ve 4 yabancı kontenjanı daha bulunan Sivasspor, en az 2 yabancı oyuncu daha transfer etmek için çalışmalarını sürdürüyor.

Brezilya, Belçika, Portekiz ve Yunanistan başta olmak üzere birçok ülkede yabancı oyuncuları izleyen kırmızı-beyazlı ekipin yetkilileri, orta sahaya ve defansa yabancı oyuncu takviyesi yapmayı planlıyor. Bu iki bölgeyi yabancı transferleriyle güçlendirmek isteyen Sivasspor'da, sakatlığı devam eden golcü oyuncu Mehmet Yıldız'ın durumuna göre, yabancı bir forvet oyuncusunun kadroya dahil edilmesi de düşünülüyor. Şu anda 3 yabancı oyuncuyla görüşmelerini sürdüren kırmızı-beyazlı ekip, bunlardan 2'sinin transferini hafta sonuna kadar bitirmeyi hedefliyor.

Teknik direktör Bülent Uygun'un özellikle orta sahaya yabancı oyuncu transferi istediği öğrenildi.

-GENÇ YETENEKLER İBRAHİM VE KADİR-
Sivasspor'un Hacettepe'den kadrosuna kattığı genç oyuncular İbrahim Şahin ve Kadir Bekmezci, mücadeleci futbollarıyla dikkati çekiyor. Sivasspor ile 3'er yıllık sözleşme imzalayan İbrahim ve Kadir'in bugün takımla birlikte çalışmalara başlaması bekleniyor.

Trabzon'un Araklı ilçesinde 1 Mart 1984'te dünyaya gelen İbrahim Şahin, futbola Araklıspor'da başladı. Erzurumspor'da profesyonelliğe geçen İbrahim, Araklıspor, Akçaabat Sebatspor, Arsinspor ve Hacettepe takımlarının formasını giydikten sonra Sivasspor'a transfer oldu.

Son 2 sezonda Gençlerbirliği OFTAŞ Spor, bu kulübün isim değişikliğinin ardından da Hacettepe forması altında Turkcell Süper Lig'de toplam 42 maçta oynayan İbrahim, bu maçlarda 9 gole imza attı.

Belçika'da 5 Temmuz 1985'te doğan Kadir Bekmezci ise son 2 sezonda Gençlerbirliği OFTAŞ Spor ve Hacettepe forması altında Turkcell Süper Lig'de 62 maçta forma giydi. Kadir Bekmezci, bu maçlarda 2 gol kaydetti.


AA