PDA

Orijinalini görmek için tıklayınız : Günlük Burç Yorumları (9 Ağustos 2009 / Pazar)


Hasret
08-09-2009, 21:34
9 Ağustos 2009 / Pazar



http://rsm.turkboard.us/data/media/3/ko.png

Koç
Değişim arzusu içinde hareket ediyor ve sınırlarınızı genişletmeyi amaçlıyorsunuz. Aynı anda birçok zincirleme kombinasyon içinde olacaksınız. Bugün, yaratıcılığınız konusunda çekimser davranabilir ve gerekli güveni verecek dostlara ihtiyaç duyabilirsiniz. Kabuğunuza çekildiğiniz zaman, sizi anlamak zorlaşıyor.

http://rsm.turkboard.us/data/media/3/boa.png
Boğa
Ay'ın verdiği etkilerle, kişisel deneyimlerinizi arkadaşlarınızın desteğiyle gerçekleştirmek isteyebilirsiniz. Çevrenizden olumlu etkiler aldığınız zaman, sosyal aktiviteniz güçleniyor. Yalnız kalmak istemeyeceğiniz bu günde, dostlarınızla bir arada olmak, size oldukça iyi gelecek.

http://rsm.turkboard.us/data/media/3/ikizler.png
İkizler
Gücünüzün farkındasınız ve duygularınızdaki derinliği hiç kimseyle kıyaslamak istemiyorsunuz. Bugün, maddi konularla ilgili gizli hesaplarınız olabilir. Yatırımlarınız konusunda hiç kimseye güvenmiyor ve özel kazançlarınızı kendiniz takip etmekten hoşlanıyorsunuz.

http://rsm.turkboard.us/data/media/3/yenge.png
Yengeç
Bugün, akıl ve sezgileriniz birleştireceksiniz. Huzursuzluğunuzu yenmeli ve her zamanki gibi kendinize güvenmelisiniz. Mantık çerçevesi içinde olayları değerlendirmeniz sizi rahatlatacak. Evle ilgili değişimler söz konusu.

http://rsm.turkboard.us/data/media/3/aslan.png
Aslan
Amaçlarınızın saptırılmasından hoşlanmıyorsunuz. Bugün ikili ilişkilerinizde tüm enerjinizi kaşı tarafa göre yönlendirmek istiyorsunuz. Güven duygunuzun gelişmesini bekliyorsunuz. İniş ve çıkışlarınızı dengeleyeceğiniz bir gündesiniz.

http://rsm.turkboard.us/data/media/3/baak.png
Başak
Çalışma temponuzu dinamik tuttuğunuz müddetçe, başaramayacağınız iş yok. Bugün, Ay'ın konumu, çalışma yaşantınızda bir takım yenilikler içinde olacağınızı gösteriyor. İstekleriniz konusunda aşırılık yaşayabilirsiniz. Daha sakin davranmalısınız.

http://rsm.turkboard.us/data/media/3/terazi.png
Terazi
Bugün, olaylar karşısında soğukkanlı davranmalısınız. Kendinizi zorlayan nedenler üzerinde fazla durmamalısınız. Yaş. geçirmeyi düşündüğünüz istekleriniz karşısında sabırlı olmalısınız. Partnerinizden duygusal destek alacaksınız.

http://rsm.turkboard.us/data/media/3/akrep.png
Akrep
Gücünüzün üstünde gerçekleşen olaylar karşısında temkinli hareket ettiğiniz için çoğu kez olayların üstesinden kolayca gelebiliyorsunuz. Bugün, sessiz ve derinden giderek, olabilecek aksiliklere karşı savunmanızı hazırlamış durumundasınız.

http://rsm.turkboard.us/data/media/3/yay.png
Yay
İş problemlerinizle çevrenizin huzurunu bozmak istemiyorsunuz. Yoğun temponuzu dengeleyecek yeni bir sisteme ihtiyacınız var. Karşı tarafın istekleri, sizin tarzınızla çatışma halinde olabilir. Güçlü dostlarınızın desteği ve sizin iş bitirici yanınız başanılı bir sonuç yaratıyor.

http://rsm.turkboard.us/data/media/3/olak.png
Oğlak
Yolunda giden ilişkinizde problemler çıkmaya başladı. Uzun süreli ilişkilerde problem kaçınılmaz olabiliyor. İlişkinizi bu esneklikle değerlendirmeye çalışın. Kariyerinizi ilgilendiren, umutlar bağlayıp gelişmesini beklediğiniz bir konu var. Konu şu günlerde sizi gerçekten umutlandıracak bir boyutta. Fakat olumlu değerlendirmeler şimdikinden daha fazla çabayı gerekiyor. Evinizde yapmak istediğiniz değişimler için parasal kaynaklara ihtiyacınız olabilir. Fiziksel sağlığınızı korumak için spora vakit ayırın.

http://rsm.turkboard.us/data/media/3/kova.png
Kova
Sizin doğal ve yetenekli yapınızı çevreniz de fark ediyor. Bugün, birçok fırsatların gündem kazanacağı bir gün. Yaşam kalitenizi arttıracak olayları irdelemek zorundasınız. Bilinçaltınız oldukça yoğun. Hızlı düşünmek zorunda kalacaksınız. Fakat, hatalara da açık olabileceğiniz bir gün. Sinirli davranışlardan sakınmalısınız.

http://rsm.turkboard.us/data/media/3/balk.png
Balık
Sabit düşünmeniz ve davranışlarınızdaki tutuculuk, yapmanız gereken atılımların gecikmesine neden oluyor. Özellikle iş gücünüzü otaya çıkaracak alanlarda daha mutlu olacağınızı biliyorsunuz. Mecburiyet konusunda kendinize baskı yapmamalısınız.



♥ Bugün Doğanlar 9 Ağustos

Hırslı ve derin kişilerdir. Bazı hedeflerinizi gizli tutmaktan hoşlanırlar.. Platonik aşk hikayelerini açıklamaktan sakınırlar.Ruhani yönlerini oldukça güçlüdür.. Bulunduğu ortamlarda düşüncelerini saklamayı yeğlerler


http://img235.imageshack.us/img235/1023/ayinburcubaslikqa3.gif

http://rsm.turkboard.us/data/media/3/aslan.png
Aslan
23 Temmuz - 22 Ağustos


Sevecen, sıcak ve samimi Aslan aşk oyunlarında tam bir ustadır. Sevdiğini göstermekten, cinsel boyuttaki istekliliğini sergilemekten hiç çekinmez, ama her zaman iplerin kendi elinde olmasından yanadır. Enerjik doğası gereği, cinsellik hayatın temel taşlarından birisidir. Güneş'in yönettiği Aslan burcu bireyleri, cinsel olarak da son derece çekici, karizmatik bir yapıya sahiptir. Aslan'ın partneri için sadece önemli olması yeterli değildir. Tek olmayı ve ilişkiye domine etmeyi ister. Ancak karşısından beklediği tek eşliliğe ve anlayışa, kendisi genellikle poligam davranışlarla cevap verir.