PDA

Orijinalini görmek için tıklayınız : Ferrari’ye çakma İtalyan yakıştırması


Melancholy
08-09-2009, 13:14
http://image.tumspor.com/photos/544959024.jpg
Ferrari’ye çakma İtalyan yakıştırması

Divan Kurulu üyesi Kılıç, 2 menajer, bu transferden trilyonlar kazandı. 4 yılda maliyeti 15 milyon euroyu bulan Ferrari çakma İtalyan çıktı dedi.

Ferrai’ye çakma İtalyan yakıştırması

Divan Kurulu toplantısında yapılan transferler için de eleştiriler vardı. Kadir Kılıç isimli Divan üyesi, savunmaya alınan Ferrari için ilginç iddialarda bulundu. Kılıç, annesi Gineli, babası İtalyan olan ve Cezayir’de doğan Beşiktaşlı oyuncunun çakma İtalyan olduğunu söylerken, “Denizli’nin adamları olduğu söylenen iki Türk menajer, bu transferden trilyonlar kazandı. Süper diye alınan Ferrari çakma çıktı. Denizli takımı şampiyon yaptıktan sonra taktik olarak cep telefonunu kapattı ve ücretine iki misli zam yaptırıp imza attı. Yönetim kulübe çok zarar veriyor” dedi.

Gol fakiri Kartal beş maçta üç attı
Beşiktaş sezona sıkıntılı başladı. Siyah-Beyazlılar 2’si resmi toplam 5 maç oynarken galibiyet alamadı. 4 beraberlik ve 1 yenilgi elde edilirken, Kartal’ın 5 maçta sadece 3 golde kalması dikkat çekti. Süper Kupa’da Fener’e yenilerek üçüncü kupa hayalini gerçekleştiremeyen Beşiktaş bu mücadelelerde kalesinde 5 gol gördü.

Fink yüzde 65’le oynadı

Beşiktaş’ın yeni transferi Michael Fink, ligdeki ilk maçında takımın en iyilerinden birisi olarak göründü.

İstanbul Büyükşehir Belediye müsabakasında 41 kez topla buluşan Alman oyuncu, 3 kez top çaldı, 34 pas verdi. Bunların 22’sinde isabet sağlayıp yüzde 65’lik bir pas oranı yakaladı. Kaleye 3 şut çekerken, tek isabetli vuruşunda top ağlara gitti. Kartal’da ilk golünü de atan Fink’in performansı genel olarak beğenildi. Ancak hücuma katkısı az bulundu.


star