PDA

Orijinalini görmek için tıklayınız : Gabric: Hırslıyım, hızlıyım, iddialıyım


Melancholy
08-08-2009, 14:13
http://image.tumspor.com/photos/773504634.jpg
Gabric: Hırslıyım, hızlıyım, iddialıyım

Trabzonspor, uzun uğraşlardan sonra 3 milyon Euro'ya işini bitirdiği Gabric'e 4 yıllık sözleşme imzalattı.

Trabzonspor, uzun uğraşlardan sonra 3 milyon Euro'ya işini bitirdiği Gabric'e 4 yıllık sözleşme imzalattı. Ayağının tozuyla SABAH'a konuşan yıldız oyuncu, "Buraya şampiyonluk yaşamaya geldim" dedi.

Trabzonspor, uzun süredir peşinde koştuğu Hajduk Split'in Hırvat futbolcusu Drago Gabric transferinde mutlu sona ulaştı. Bonservisi 3 milyon Euro'ya alınan, kendisini de yıllık 700 bin Euro alacak olan 22 yaşındaki sol kanat oyuncusu kulüp tesislerinde düzenlenen bir törenle 4 yıllık resmi sözleşmeyi imzaladı. İmza sonrası SABAH'a özel açıklamalarda bulunan Gabric, Trabzon'a gelmesinde Cale ile yaptığı görüşmelerinin önemli rol oynadığını belirterek, "Bana taraftarı ve bu şehrin futbola olan tutkusunu anlattı. Çok etkilendim. Hızlıyım, hırslıyım ve iddialıyım. Büyük hedeflerim var. Buraya şampiyonluk yaşamaya geldim" dedi.

'AVRUPA'DA BAŞARILI OLACAĞIZ'
Hajduk Split ile Avrupa kupası maçında oynadığı için Avrupa Ligi'nde Trabzon forması giyemeyecek olan Hırvat oyuncu, "Bu beni gerçekten çok üzüyor. Ancak takımımın gruplara kalacağına inanıyorum. Avrupa'da başarılı olacağız" diye konuştu.


sabah