PDA

Orijinalini görmek için tıklayınız : 3G için yeni telefon alacakların dikkat Etmesi Gerekenler


_SoN_
07-31-2009, 21:18
1- Görüntülü konuşma hizmeti için telefonun ön yüzünde de kamera bulunmalı. Arkadaki kamera ile sadece fotoğraf çekiliyor.

2- Tek taraflı, ancak öne çevrilebilen cihazların arkadaki kameraları da kullanılabilir. Görüntülü konuşmak isteyenler için şart.

3- Telefonda dahili modem cihazı olmalı. Bilgisayar bağlantısı bununla yapılıyor. 3G'nin hızlı internet getirmesi önemli avantajı.

4-Televizyon yayınlarını tatminkar izlemek için ekran çözünürlüğü yüksek bir cihaz seçin. Geniş ekranlı cihazlar daha işinize yarar.

5- Tuşlu yerine dokunmatik ekranlı telefonlar daha geniş görüntü sunabildiği için TV izlemek isteyenler için daha uygun olacaktır.

6- Sistem. telefonların şehirde telefonla adres bulmasına doğru gidiyor. GPS özellikleri gelişmiş telefonlar öne çıkacak

7- 3G'li cepler eski teknolojiye göre daha pahalı. 280 TL'den 2 bin TL'ye çeşitleri var. Garanti belgesi ve servis ağı sorun.

8- Telefon almadan önce detaylı model ve pazar araştırması yapmayı ihmal etmeyin. Arkadaş tecrübelerinden yararlanın.

9- GSM operatörleri kampanyalı 3G telefonlar satmaya başladı. Özellikle bu hafta pazara yeni ürünler çıkacak, takip edin.

10- Kişsel kullanımınızı gözardı etmeyin. İnternet mi, mobil TV izlemek mi, sizin için hangisi önemli onu belirleyin.

Kaynak (http://www.batmanpostasigazetesi.com/haber/3g-icin-yeni-telefon-alacaklar-dikkat-13397.htm)

NOYAN
07-31-2009, 21:26
usta bu 3G'yi kullanıp; bilgisayardan internete girebiliyor muyuz? oluyorsa ne kadar hızlı oluyor?

_SoN_
07-31-2009, 21:50
usta bu 3G'yi kullanıp; bilgisayardan internete girebiliyor muyuz? oluyorsa ne kadar hızlı oluyor?

kardeş internete sağlıklı bir şekilde ulaşmak istiyorsan 3 g internet paketleri var,aylık 30 tl ye,sana küçük flaş bellek gibi bir cihaz veriyorlar onunla giriyorsun,telefondan internete girme olayını ben hiç benimseyemedim,dediğim şekilde istediğin yerden flaşla istediğin zaman girebiliyorsun .Hızıda gayet iyi oluyor,3 g süper hız :)

NOYAN
07-31-2009, 22:14
telefonda kullanmam ama ucuzlarsa bilgisayara bağlarım, Telekom'un bağlantısı sık kopuyor.

iyiymiş bu flash modem işi.