PDA

Orijinalini görmek için tıklayınız : Diyadin'den Yattara'ya uyarı


Melancholy
07-30-2009, 12:33
http://kralspor.ensonhaber.com/images/news/14813.jpg (http://kralspor.ensonhaber.com/futbol/turkcell-super-lig/36701/diyadinden-yattaraya-uyari.html)



Diyadin'den Yattara'ya uyarı

Metin Diyadin, Gineli futbolcu Yattara'yı uyardı.

Broos'un yardımcısı Diyadin, Yattara için, "Beklentilerin hep büyük olduğu bir futbolcunun buna cevap vermesini bekliyoruz. Artık istikrarlı olmalı" dedi
Trabzonspor'da Hugo Bross'un yardımcılığını yapan Metin Diyadin, Gineli futbolcu Yattara'yı uyardı. Diyadin, "Yattara çok yetenekli bir futbolcu, ama artık istikrarlı olması gerekiyor" dedi. Yattara'nın iki haftaya kadar sahalara dönmesini beklediklerini belirten Diyadin, "Kendisinden beklentiler büyük. Bir an önce futbol oynamasını bekliyoruz. Yıllardır Trabzonspor'da... Artık istikrarlı olmalı... Kendisinden istikrar ve daha yüksek bir performans bekliyoruz; çünkü yetenekli olmasına rağmen istikrarlı bir çizgisi hemen hemen hiç olmadı. Artık bize tam anlamıyla katkı sağlamalı. Yattara, Trabzon'la özdeşleşmiş bir isim. Bana göre kampta iyi çalışıyordu, ama şanssız bir sakatlık geçirdi. Umuyorum iki hafta sonra sahalara dönecek" diye konuştu.

ensonhaber