PDA

Orijinalini görmek için tıklayınız : Sadri Şener'den Gabriç müjdesi


Melancholy
07-28-2009, 14:24
http://www.internetspor.com/data/news/240x180/1232959111-sener.jpg

Sadri Şener'den Gabriç müjdesi

Trabzonspor Başkanı Sadri Şener, transferine çalıştıkları Hırvat sol kanat oyuncusu Gabriç için açıklama yaptı..

Trabzonspor Başkanı Sadri Şener, transferine çalıştıkları Hırvat sol kanat oyuncusu Gabriç için açıklama yaptı. Şener, 10 Ağustos'ta Hırvatistan'a gidip Hajduk Split kulübünün yöneticileriyle görüşeceğini belirterek, "Büyük bir ihtimalle Gabriç gelecek sezon Trabzonspor formasını giyecek" diye konuştu.
Top bende

"10 Ağustos'ta Hırvatistan'a gidip görüşeceğiz. Avrupa'da oynarsa bizde forma giyemez, ama bunu sorun etmeyiz".

Fotomac'a konuşan başkan Şener, "Ünal Karaman, Gabriç transferini bitirdi mi?" şeklindeki soruya, "Ünal hoca gidip oyuncuyu izledi. Ancak transfer konusunu ben çözeceğim. 10 Ağustos'ta Hırvatistan'a gidip, Hajduk Split kulübünün yöneticileriyle görüşeceğim. Büyük bir ihtimalle de gelecek sezon Gabriç, Trabzonspor forması giyecek" şeklinde yanıt verdi.

Hocaya da soracağız
UEFA Avrupa Ligi'nde yer alan Hajduk Split'in Drago Gabriç'i perşembe günkü Zilina maçında oynatıp oynatmayacağını sorduğumuz Şener, "Bu konunda bir bilgim yok. Onlar futbolcuyu bu karşılaşmada kullanırsa, bizim Avrupa maçlarımızda forma giyme ihtimali kalmaz. Böyle bir durum olursa hocamızla konuyu görüşürüz. Ancak bunun sorun teşkil edeceğini sanmıyorum. Biz transferi gerçekleştirmek için ne gerekiyorsa yapacağız. 10 Ağustos'ta her şey netleşecek" diye konuştu.

internetspor