PDA

Orijinalini görmek için tıklayınız : Anderlecht - Sivasspor | Haydi Yiğido sıra Avrupa'da


NOYAN
07-28-2009, 12:08
İki sezondur Süper Lig´e damgasını vuran Sivas, bugün tarihi sınava çıkıyor. Anderlecht ile 21.45´te karşılaşacak olan Kırmızı-Beyazlılar, Avrupa´da da yeni bir zafer hedefliyor

http://foto.fanatik.com.tr/Article/2009/7/18_264079_28FAN6COKBUYUK-C-B.jpg

Yiğidolar, tarihinde ilk kez Şampiyonlar Ligi ön elemesine çıkıyor. Rakip, Belçika’nın en iyisi Anderlecht. Ancak Türkiye’nin Bülent Uygun ve askerlerine güveni tam...

ANDERLECHT
Proto
Van Damme
Juhasz
Deaxschacht
Wasilewski
Boussoufa
Biglia
Polak
Chatelle
Suarez
Frutos
SİVASSPOR
Petkoviç
Abdurrahman
Sedat (Yasin)
Mbamba
Hayrettin
Kamanan
İbrahim
Musa
Agbetu
Erman
Ersen Martin
Stat: Stock
Saat: 21.45
Yayın: TRT 1
Hakem: Craig A.Thomson, Tom H.Murphy, Francis Andrews

Sivasspor için bugün tarihi gün... Kariyerinde ilk defa Şampiyonlar Ligi’nde mücadele etmeye hak kazanan Kırmızı-Beyazlılar, 3. ön eleme turunda Anderlecht ile karşı karşıya gelecek. Belçika’da 21.45’te başlayacak karşılaşmayı İskoç hakem Craig Alexander Thomson yönetecek. Kaptan Mehmet Yıldız ile Sezer Badur’un sakatlıkları nedeniyle oynayamayacağı müsabakada sakatlığı bulunan Kamanan ile gribal enfeksiyon geçiren Ersen Martin’in forma giyebileceği açıklandı.

Yeniler sahada
Süper Lig’de son iki sezondur şampiyonluk yarışını son haftalara kadar sürdüren Yiğidolar, Avrupa tecrübesi olan rakibine karşı hücum gücü yüksek bir kadroyla çıkacak. İbrahim Dağaşan ile orta alandan top çıkaracak olan Sivasspor; Musa Aydın, Erman Kılıç, Agbetu ve Kamanan ile hücum organizasyonlarını başlatacak. Tek forvetle sahaya çıkacak olan temsilcimiz, Ersen Martin’le de rakip kalede gol arayacak.

Naklen yayın tehlikede
Sivasspor’un Anderlecht ile yapacağı maçın naklen yayını tehlikeye girdi. Şampiyonlar Ligi ön eleme maçı için Anderlecht ile 21.45’te karşılaşacak olan Sivasspor’un maçı TRT Televizyonu’ndan yayınlanacaktı. Ancak maçın yayın haklarını elinde bulunduran Belçikalı şirket TRT’ye naklen yayın izni vermedi. Yapılan görüşmelerle maç saatine kadar bir çözüm getirilmeye çalışılıyor.

12. adam görevde!
Belçika’da oynanacak maça gurbetçi vatandaşlarımızın büyük ilgi gösterdiği öğrenildi. Sivasspor Genel Koordinatörü Faruk Taşseten, Belçika, Hollanda ve Almanya’dan karşılaşmaya büyük bir talep olduğunu belirterek, “Diyebilirim ki stadın hemen hemen yarısı Sivaslılarla ve vatandaşlarımızla dolu olacak. Bizim için çok büyük bir avantaj” dedi.

Hazırlıklar tamamlandı
Anderlecht ile oynanacak karşılaşmanın son hazırlıklarını dün akşam yaptığı idmanla tamamlayan Sivasspor, geri sayıma geçti. Teknik direktör Bülent Uygun, antrenmanda oyuncularına yapmaları gerekenleri son kez tekrarlarken, “Hepinize güveniyorum. Yarın (bugün) alacağınız sonuç ne olursa olsun, Sivasspor’a yakışan bir şekilde mücadele edin” dediği öğrenildi.

http://fanatik.ekolay.net/Fanatik/-Haydi-Yi%C4%9Fido-s%C4%B1ra-Avrupa%27da_3_HDetail_88_140127.htm

NOYAN
07-28-2009, 12:09
akşamki maçı merakla bekliyorum, inşallah Sivas kazanır.

_SoN_
07-28-2009, 12:21
Çok zor bir maç olavak,inşallah kazanırız .

Melancholy
07-28-2009, 13:23
http://www.sivasspor.com/images/stories/2008yeni/anasayfass.jpg

UEFA Şampiyonlar Ligi 3. Ön Eleme Turu
28 Temmuz 2009 TSİ 21:45
Anderlecht - Sivasspor

Melancholy
07-28-2009, 13:57
http://www.ensonhaber.com/images/news/184794.jpg (http://www.ensonhaber.com/spor/218690/yigidolar-sahne-aliyor.html)