PDA

Orijinalini görmek için tıklayınız : Massa'nın yerine Michael Schumacher


Melancholy
07-27-2009, 20:58
http://image.tumspor.com/photos/948967102.jpg
Massa'nın yerine Michael Schumacher

Michael Schumacher'in takımın Brezilyalı pilotu Felipe Massa'nın yerine yarışmaya başlayacağı yönündeki...

Formula 1 (F1) takımlarından Ferrari'nin takım şefi Stefano Domenicali, pistlerin efsane pilotu Michael Schumacher'in takımın Brezilyalı pilotu Felipe Massa'nın yerine yarışmaya başlayacağı yönündeki iddiaları yalanlamaktan kaçındı.

Formula 1 dünyası Schumacher'in yeniden pistlere döneceği yönündeki söylentiyle iyice hareketlenirken Ferrari takımından gelen açıklamalarda da bu iddia iyice doğrulanmaya başladı. Tagasspiegel Gazetesi'ne açıklamalarda bulunan Ferrari Takımı'nın Şefi Stefano Domenicali, Schumacher'le ilgili sorulan bir soru üzerine, "Bu aşamada bu konuya kesin olarak 'evet' ya da 'hayır' demek doğru olmaz. Bu konuyu bu hafta düşüneceğiz" dedi.
Hafta sonu koşulan Macaristan Grand Prix'si sıralama turlarında Brawn GP pilotu Rubens Barrichello'nun aracından kopan bir parça Brezilyalı pilot Felipe Massa'ya çarpmış ve Massa aracıyla birlikte kaza yaparak hastaneye kaldırılmıştı.
Durumu kritik olan Massa'nın ilerleyen saatlerde bacaklarını ve kollarını hareket ettirebildiği ve sorulara cevap verebildiği açıklanmıştı.
1996 yılında Ferrari'ye katılmadan önce Benetton takımıyla 2 dünya şampiyonluğu yaşayan Alman pilot Schumacher, daha sonra Ferrari'yle arka arkaya 5 dünya şampiyonluğu elde ederek pistlerin efsanevi pilotları arasına girmişti. Bir süredir 39 yaşındaki Schumacher'in yeniden pistlere döneceği konuşuluyor ancak bu iddia doğrulanmadığı gibi yalanlanmıyordu da. Schumacher, 2006 yılında pistlere veda etmiş ve Ferrari takımında danışman olarak görev yapmaya başlamıştı.


tumspor

NOYAN
07-31-2009, 12:20
öyleyse bir sonraki yarış izlenir :)