PDA

Orijinalini görmek için tıklayınız : Bülent Uygun: Hedef Avrupa


Melancholy
07-26-2009, 22:53
http://image.tumspor.com/photos/946987377.jpg
Bülent Uygun: Hedef Avrupa

Sivasspor Teknik Direktörü Bülent Uygun, Anderlecht'i eleyeceklerini belirterek "Hedefimiz bu sene Avrupa’da başarılı olmak" diye konuştu.

Sivasspor'un teknik direktörü Bülent Uygun, Avrupa Şampiyonlar Ligi 3. ön eleme turunda Belçika'nın RSC Anderlecht takımıyla yapacakları maçla ilgili olarak, ''Güzel bir futbol sergileyip ülkemizi en iyi şekilde temsil etmenin gayreti içinde olacağız'' dedi.

Avrupa Şampiyonlar Ligi 3. ön eleme turunda Belçika'nın RSC Anderlecht takımıyla salı günü deplasmanda karşılaşacak olan Sivasspor, bu maç öncesi kentteki son çalışmasını teknik direktör Bülent Uygun yönetiminde yaptı.

Kulüp tesislerinde gerçekleştirilen antrenmanda, ısınma hareketlerinin ardından çabukluğa ve çevikliğe yönelik istasyon çalışması yapıldı.

Bülent Uygun, daha sonra çevresinde toplanan futbolcularına RSC Anderlecht maçıyla ilgili taktikler verdi. Çift kale maçla devam eden antrenmanda Uygun, maç sırasında sık sık oyunu durdurarak oyuncularına yapmaları gerekenler hakkında uyarılarda bulundu.

Öte yandan Bülent Uygun, kişisel internet sitesinden yaptığı açıklamada, Sivasspor olarak birçok futbol otoritesini bile şaşırtarak aldıkları başarılarla, bu kısa süre zarfında kat ettikleri zirve yolunda, önlerinde çok zorlu rakiplerin olduğunu bildiğini kaydetti.

Zirve yolunun engebeli ve zorlu olduğuna değinen Uygun, şunları kaydetti:

''Bu başarılarla birlikte birçok zorlukları göğüslemek zorunda olduğumuzun da bilinci içindeyiz. Zirvede durmak insanı heyecanlandırır, mutluluk verir. Zirve bir o kadar da soğuktur aslında. Fakat zirveye çıktığınız anda bu soğukluk yerini mutlu bir sıcaklığa bırakır. Biz takım ve yönetim olarak o sıcaklığı tüm taraftarlarımızla paylaşmak istiyoruz.''

Zirve yolunda ilk duraklarının Belçika'nın köklü ve etkili isimlerinden birisi olan Anderlecht takımı olacağını bildiren Uygun, açıklamasında şu bilgilere yer verdi:

''Bu maç bizim tarihimiz açısından da en önemli müsabakalarımızdan birisidir. Kendi mantalitemizi ve oyun anlayışımızı, bireysel yeteneklerimizle pekiştirerek güzel bir futbol sergileyip ülkemizi en iyi şekilde temsil etmenin gayreti içinde olacağız.

Futbol konjonktüründe yerimizi alabilmemiz için bu tür takımları elemeliyiz ki, zirvede kalabilelim ve adımızı tüm dünyaya duyurabilelim. Gerek deplasmanda, gerekse kendi sahamızda oynayacağımız tüm maçlarda kalbi ülkesi için atan tüm futbolsever kardeşlerimizin desteğine ihtiyacımız var.''

Sivasspor kafilesinin yarın sabah saatlerinde uçakla Belçika'ya gitmesi bekleniyor.

tumspor

Kalpsiz_
07-26-2009, 22:57
zor ama inşallah olur ..

Melancholy
07-26-2009, 23:15
zor ama inşallah olur ..

bana da zor gibi geliyor çünkü Sivasspor 3 tane hazırlık maçı yaptı sanırım bildiğim kadarıyla 3'ünü de kaybetti takım hiç hazır değil gibi geliyor bana ama tabi ki gönlümüz Yiğidoların Avrupa'da başarısında yana Allah yar ve yardımcıları olsun inşaAllah ...