PDA

Orijinalini görmek için tıklayınız : Popüler Oyunların Demoları


riverboy
07-24-2009, 01:18
Untitled DocumentGeçtiğimiz yıl oyunlar açısından oldukça verimli bir yıl oldu :) Özellikle seri oyunları bu yıl bizi oldukça heyecanlandırdı. 2009 ve 2010 sürüm oyunlararasında tabiki en büyük çekişmei yine fifa mı pes mi dediğimiz spor oyunları arasında yaşadık. Bunun bir sebebi de artık rpg türü oyunlara doymuş tecrubeli oyunseverlerin spor oyunlarıyle özellikle multiplayer olarak karşılıklı kozlarını paylaşması bunda büyük etkiye sahip. Her geçen sene büyüyen oyun piyasası konsol rekabetinin yanısıa bilgisayarlarda kızışan donanım, işlemci ve ekran kartı rekabetinden de payını epey miktarda alıyor. Tabiki neticede bu kime yarıyor diye soracak olursanız ki biz oyun canavarlarna yarıyor cevabını alırız. İşte sizlere bu oyunlardan birkaç bukle sunuyorum. Oyunu indirmek için çıkan sayfada oyun özellikleri arasında bulunan oyunu indir bağlantısına takılayın.
Race Driver Grid
http://www.oyunuindir.com/or2/race-driver-grid-11.jpg (http://www.oyunuindir.com/araba-yarisi-indir/race-driver-grid-1.1.html)
süper bir araba yarışı oyunudur. - Download (http://www.oyunuindir.com/araba-yarisi-indir/race-driver-grid-1.1.html)

GTA 2
http://www.oyunuindir.com/or/gta_2.jpg (http://www.oyunuindir.com/gta-indir/gta-2.html)
GTA'nın efsanevi sürmüdür. - Download (http://www.oyunuindir.com/gta-indir/gta-2.html)


Fifa 2009
http://www.oyunuindir.com/or2/fifa-2009.jpg (http://www.oyunuindir.com/fifa-indir/fifa-2009.html)
Futbol oyunlarının kralıdır - Download (http://www.oyunuindir.com/fifa-indir/fifa-2009.html)


Flatout 2
http://www.oyunuindir.com/or/flatout2.jpg (http://www.oyunuindir.com/flatout-indir/flatout-2.html) Vurdulu kırdılı süper bir araba yarışıdır. Download (http://www.oyunuindir.com/flatout-indir/flatout-2.html)

Crysis
http://www.oyunuindir.com//or/crysis.jpg (http://www.oyunuindir.com/rpg-indir/crysis.html) Süper bir aksiyon oyunudur. Ama bilgisayarınızın işlemci ve ekran kartı iyi olmalı. Download (http://www.oyunuindir.com/rpg-indir/crysis.html)



Diablo 2
http://www.oyunuindir.com/or/diablo_2.jpg (http://www.oyunuindir.com/diablo-indir/diablo-2.html)Strateji oyunlarının babası olan diablonun devam sürümüdür. İlki kadar kral bir oyundur. Download (http://www.oyunuindir.com/diablo-indir/diablo-2.html)



Call of Duty 4 Modern Warfare
http://www.oyunuindir.com/or/call_of_duty_modern_warfare.jpg (http://www.oyunuindir.com/call-of-duty-indir/call-of-duty-4.html)Fazla söze gerek yok call of duty diyoruz :) Download (http://www.oyunuindir.com/call-of-duty-indir/call-of-duty-4.html)



Need for Speed ProStreet
http://www.oyunuindir.com/or/need_for_speed_prostreet.jpg (http://www.oyunuindir.com/need-for-speed-indir/need-for-speed-prostreet.html)Need for speed serisnin en güzel oyunudur. Download (http://www.oyunuindir.com/need-for-speed-indir/need-for-speed-prostreet.html)


PES 2009
http://www.oyunuindir.com/or2/pes-2009.jpg (http://www.oyunuindir.com/pes-indir/pes-2009.html)PES 2009 yine fifa nın en büyük rakibi olma özelliği taşıyor. Download (http://www.oyunuindir.com/pes-indir/pes-2009.html)


Age of Empires 3
http://www.oyunuindir.com/or/age_of_empires_3.jpg (http://www.oyunuindir.com/age-of-empires-indir/age-of-empires-3.html)
Dünyaya strateji oyunlarını sevdiren serinin gecikmiş devamıdır. Download (http://www.oyunuindir.com/age-of-empires-indir/age-of-empires-3.html)

(Alıntıdır)

VoLKaN_PaK
09-17-2009, 17:02
Paylaşım için teşekkürler