PDA

Orijinalini görmek için tıklayınız : Ankaragücü'nde Makalele sesleri


Melancholy
07-21-2009, 21:04
http://image.tumspor.com/photos/527348267.jpg
Ankaragücü'nde Makalele sesleri

Ankaragücü'nün halen Fransa'nın Paris Saint Germain takımında forma giyen ünlü Fransız orta saha oyuncusu Claude Makalele ile temasa geçtiği öğrenildi.

İHA muhabirinin aldığı bilgiye göre, ünlü İngiliz golcü Darius Vassell ile anlaşmaya varan Ankaragücü, 100. yılı öncesinde yeni bir bomba patlatmak için çalışmalarını sürdürüyor.
Kadrosunu dünyaca ünlü bir isimle daha takviye etmek isteyen Ankaragücü'nün daha önce Real Madrid ve Chelsea formaları da giyen Fransız orta saha oyuncusu Claude Makalele'ye teklif götürdüğü öğrenildi.

Ankaragücü yönetiminin 36 yaşındaki ön liberoya, 100. yıl takımına katılma teklifi yaptığı ifade edildi. Makalele'nin yüksek miktarda para istediği ve Fransa'dan ayrılmaya soğuk baktığı bildirildi.
Sarı-lacivertli yöneticilerin, Makalele'ye 100. yıldan ve Ankaragücü taraftarından bahsettiği ifade edilirken, bu durum karşısında biraz yumuşayan Fransız futbolcunun düşünmek için zaman istediği kaydedildi. Gerçekleşmesi zor görünen transfer için Ankaragücü yönetiminin yoğun bir çaba sergilediği bildirildi.


tumspor