PDA

Orijinalini görmek için tıklayınız : Bülent Uygun'dan Adnan Polat'a bombardıman!


Melancholy
07-20-2009, 14:48
http://image.tumspor.com/photos/946987377.jpg
Bülent Uygun'dan Adnan Polat'a bombardıman!

Bülent Uygun'dan Adnan Polat'a bombardıman !.. "Galatasaray geçen sezon Mehmet Yıldız´la görüşerek bu futbolcumuzu bitirdi

Bülent Uygun'dan Adnan Polat'a bombardıman !.. "Galatasaray geçen sezon Mehmet Yıldız´la görüşerek bu futbolcumuzu bitirdi. Şimdi aynısını Aziz Yıldırım onlara yaptı ve Arda´ya 15 milyon Euro teklif etti. Adnan Polat kendi silahıyla vuruldu. Bakalım 1 milyona oynayan Arda’nın kafası karışır mı, karışmaz mı. Bir futbolcuya teklif yapılıp, vazgeçilirse bunda artniyet ararım."

Hollanda kampını tamamlayarak dün akşam yurda dönen Sivasspor’da teknik direktör Bülent Uygun'dan Galatasaray Başkanı Adnan Polat'a göndermeler !.. Geçen yıl kendisiyle ilgili yapılan eleştirilerden bunalan genç hoca, yeni sezonda çok farklı bir Bülent Uygun ve Sivasspor olacağını belirtirken, takımının genel durumundan Galatasaray’ın transfer politikasına kadar birçok konu hakkında Fanatik’e çarpıcı açıklamalarda bulundu. Ve söz Yiğidolar’ın hocasında...

"KONUŞAN HOCA OLMAYACAĞIM"
“Bu sezon çok konuşan bir Bülent Uygun görmeyeceksiniz. Medyadan uzak duracağım. Geçen sezon 4 söz söyledim, bütün sene konuşuldu. Oysa genç bir teknik direktörün, bir çok hocanın 50 yılda yapamayacağı başarıyı 3 seneye sığdırması, hiç gündeme gelmedi. Bülent Uygun’a vurmak için beklendi. Bu beklenti boşa çıkınca, belden aşağı vurulmaya başlandı. Oysa ben o sözlerde haklıydım ve hepsi de çıktı. Ayrıca ben o sözleri niye söyledim; Sivasspor’un büyük takımlar gibi lobisi yok, güçlü bir camia değil. O nedenle bu misyonu üstlendim. Ben de diğer hocalar gibi başarının keyfini sürmek isterdim ama sorumluluklarım arasında bu da vardı.”

‘Hesaplar bozuldu ama...’“Kamp dönemi çok iyi bir ortamda geçti. Tabi ki, gidenler ve beklemediğimiz sürpriz sakatlıklar, hesaplarımızı bozdu. Bilica, Tum, Sylla ve Muhammed takımda artık yoklar. Mehmet Yıldız ve Sezer Badur’un da sakatlığı bizi biraz zorladı. Kamp döneminde zorlu rakipler seçip, gerçek gücümüzü görmek istedik. Ben de burada 4. ligden takımlarla maç alıp, 10-0 kazanırdım. Ama kendimizi aldatır ve hatalarımızı göremezdik. Geçen yılki ekipten yine de omurgamız duruyor. Kamanan, bu sezon daha etkili olacak. Ersen Martin transferinin ne kadar isabetli olduğunu herkes görecek. Erman Kılıç, her takımda bulunmayan bir yetenek. Yasin formunu bulduğu zaman, savunmamız istediğimiz noktada olacak.”

"BÜYÜK TAKIM OLMA YOLUNDAYIZ"
“Oyun sistemimiz, geçen sezonlara göre çok değişmeyecek ama daha çok pas yapan, göze hoş gelen bir Sivasspor izleyecek taraftarlarımız. Çünkü yapılan transferler, bu doğrultuda oldu. Ancak rakibe göre; içeride ve dışarıda zaman zaman taktiksel değişiklikler yapacağız. Çünkü Sivasspor büyük takım olma yolunda ve herkes bizden bunu bekliyor. Ancak haddimizi bilip, macera aramayız. Kimse bizi ‘iyi oynadı’ diye alkışlamaz. Önemli olan sonuçtur, bunu da unutmayalım.”

‘Sivas’a kupa getireceğiz’“Hedeflerimizde artık Sivas’a bir kupa getirmek var. Geçen yıl Türkiye Kupası’nda yarı finale çıktık ama Fenerbahçe gibi bir takımla, kötü döneminde de olsa başetmek zordur. Galatasaray’dan aldığımız morali, Fenerbahçe yenilgileriyle kaybettik. Aslında ligin ikinci yarısında kısmi bir düşüş yaşadık. Ayrıca lobiniz yok ve belli çevreler, sinsice altınızı oyuyor. Bazı şeyleri biliyorsunuz ama gücünüz yetmiyor. Konuştuğumuz zaman da, ‘sivri’ oluyoruz ve eleştiri alıyoruz.”

"MEHMET'İ GALATASARAY BİTİRDİ"
“Bizim geçen sezonki handikaplarımızdan biri de Mehmet Yıldız’ın devre arası Galatasaray’la olan transfer mevzusuydu. Galatasaray böyle yaparak, futbolcumuzu bitirdi ve bizi de rakip gördüğü için bu stratejiyi denedi, ama hesapları tutmadı. Şimdi aynısını Aziz Yıldırım onlara yaptı ve Arda’ya 15 milyon Euro teklif etti. Görelim bakalım; 1 milyona oynayan Arda’nın kafası karışır mı, karışmaz mı... Bir futbolcuya teklif yapılır, sonra da vazgeçilmez. Vazgeçilirse, O zaman ben bunda artniyet ararım. Adnan Polat bunu hep yapıyor. Fakat şimdi kendi silahıyla vuruldu.”

"TARAFTARIMIZIN GURUR OLACAĞIZ"
“Avrupa kupalarına gelince, gerçekçi olmalıyız. Büyük bütçeli ve zengin kadrolu devlerle mücadele edeceğiz. Hedefimiz UEFA’da gruplara kalmak. Diğer rakiplerle oranla, Anderlecht’le eşleşerek daha iyi bir kura çektik. Rakibin mazisi, muhteşem başarılarla dolu. Ancak son 15-20 yıldır, sıradan bir takım görümünde. Gönlümüzde tabi ki, Şampiyonlar Ligi’ne kalmak var. Ancak futbolda duygusallığa yer yok. Hedefi iyi belirleyip, ona göre hareket edeceğiz. Taraftarımızın içi rahat olsun, yeni sezonda da onların gururu olacağız.”

tumspor