PDA

Orijinalini görmek için tıklayınız : "Konu Trabzon ise profesyonel olamıyorum"


Melancholy
07-16-2009, 23:28
http://www.ligtv.com.tr/uploads/news_manset_resim_pe_Unal_Karaman_ts02.jpg


"Konu Trabzon ise profesyonel olamıyorum"


Trabzonspor Sportif Direktörü Ünal Karaman, Hugo Broos'a elinden gelen tüm desteği vereceğini söyledi. Karaman, takımın kamp yaptığı Carlton De Brug Oteli’nde bir basın toplantısı düzenledi.

Karaman, Trabzonspor ile sözleşme anlamında konuşmasının hiçbir zaman 5 dakikayı geçmediğini belirterek ''Yönetimle görüştüğümde sportif direktörlüğün Fenerbahçe'nin Aykut Kocaman için düşündüğü gibi olacaksa, bunun yanlış olacağını söyledim. Başkalarının ayak izlerinin üzerine basarak onları geçemeyiz dedim. Trabzonspor benden yardım istediğinde elimden geldiğince katkıda bulanacağımı hep vurguladım'' dedi.

Takımın bir teknik direktörünün bulunduğunu ifade eden Karaman, ''Alt üst tartışmaları hem bizleri, hem de Trabzonspor sevenlerini üzer. Trabzonspor'un çalışabileceği en iyi teknik direktör şu anda görevde. Ben de gücümün yettiği kadar, bu kadroya yardımcı olacağım. Bunun içinde ast ya da üst kavgası olmayacak. Trabzonspor'un her alanda başarılı olması için elimizden geleni yapacağız. Trabzonspor'un başarısı hepimizin ortak paydasıdır'' diye konuştu.

"KULÜBEDE OLMAYACAĞIM"
Karaman, müsabakalarda kulübeye çıkmayacağını belirterek, ''Bu konuda yetenekli hocalarımız var. Bir teknik konu varsa, fikirlerimizle paylaşım içinde olacağız. Ben kulübede olmayacağım. Trabzonspor adına alt kimlik, üst kimlik aranmasın. Elbette bir yanlış varsa, fikrimizin yettiğince bunu yaptırmayacağız. Herkesten feyiz alacağız. Paylaşımcı olacağız. Kim ast, kim üst tartışması zarar verir. Biz beyin fırtınası oluşturacağız. Yanlışlarımız olmayacak mı, tabii ki olacak ama doğrularımız daha fazla olacak'' dedi.

"KULÜBÜN GERÇEK SAHİBİ TARAFTARDIR"
Trabzonspor'un gerçek sahibinin taraftar olduğunun altını çizen Karaman, şöyle konuştu: ''Öncelikle taraftarlarımızla kaynaşacağız. Bütünde birliği sağlayamazsak acı yaşarız. Rakiplerimiz güçlü. Onlarla mücadele etmek için biz bu bütünlüğü sağlamalıyız. Taraftarlarımızla ciddi anlamda kucaklaşacağız. Futbolculuk döneminde Trabzonspor'u ben seçtim. O dönemlerde yarım bıraktığımız bir iş vardı, şampiyonluk. Şimdi inşallah Allah bize bunu nasip eder. Beklentimiz budur.''

"KONU TRABZON OLUNCA PROFESYONEL OLAMIYORUM"
Karaman, geçmişte Trabzonspor'dan ayrılmanın kendisi için acı olduğunu ifade ederek, ''Sözkonusu Trabzonspor olunca profesyonel olmayı hiçbir zaman başaramadım. Trabzonspor'dan ayrılmam, elbette geçmişi yargılamıyorum, ama benim için acıydı. Ama dün dünde kaldı, bugün yeni şeyler söyleyeceğiz. Ben sadece Trabzonspor formasını çıkardım, Trabzon şehrine bağlılığımızı, ruhumuzu ve dostluğumuzu asla terketmedik'' diye konuştu.

"HOCAMIZIN FİKİRLERİ ÇOK ÖNEMLİ"
Teknik direktör Hugo Broos ile biraraya gelerek konuştuklarını da belirten Karaman, şunları kaydetti: ''Bizler teknik adamız, birbirimizin dilinden anlarız, zamanla hocamızı daha da rahatlatacağız. Onun güçlenmesi için nereye kadar yetebiliyorsam, destek vereceğim. Takımla ilgili konuştuk. Hocamızın fikirleri çok önemli. Ekip hakkında daha net bir değerlendirmeyi oynayacağımız hazırlık maçlarının ardından yapabiliriz. Çok yetenekli bir kadroya sahibiz. Trabzonspor geçen sezon doğru işler yaptı. Biz oyuncularımızın futbol yeteneklerine ve karakterlerine güveniyoruz.''

ligtv.com.tr