PDA

Orijinalini görmek için tıklayınız : Trabzonspor'da sınıfı geçen isimler


Melancholy
07-13-2009, 01:27
http://www.internetspor.com/data/news/240x180/1232785440-tjikuzu.jpg
Trabzonspor'da sınıfı geçen isimler

Tjikuzu formuyla beğeni topladı, formayı alacağını kanıtladı. Kaptanlık Egemen´e moral verirken, genç Göksu da Broos´u büyülemeyi başardı.

Fanatik Gazetesi, futbolcuların son durumunu masaya yatırdı. İşte son durum:

TJİKUZU ***
Broos tüm çift kalelerde Tjikuzu’dan as takımda faydalandı. Süratli ve yırtıcı futbolu ile ön plana çıktı. Takıma hemen adapte oldu ve hocanın değişmezlerinden biri haline gelmeyi de kısa sürede başardı.

CEYHUN GULSELAM ***
Efendi kişiliği ve disiplinli tavrıyla takımın en çok çalışanlarından oldu. Geçtiğimiz yıl nerede bıraktıysa Davraz kampında üzerine koyarak yoluna devam ediyor. Formayı alırsa kolay kolay bırakmaz.

GÖKHAN ÜNAL **
Geçtiğimiz sezon attığı 15 golle takımın en skorer oyunsusuydu. Davraz’da beklenenin uzağındaydı. Daha çok çalışıp gol bölgelerinde etkili olması gerekir. Broos tarafından da sık sık uyarılan futbolcular arasında yer aldı.

GÖKSU ALHAS ****
Geçtiğimiz sezon devre arası kampında Ersun Yanal çok üstünde durdu ancak o forma şansı bulamadı. Davraz kampında da çok çalıştı, Broos’un dikkatini çekti. Yeni sezonda Trabzonspor’un en büyük kazancı olacak gibi görünüyor.

FERHAT ÖZTORUN ***
Galatasaray altyapısından olan Ferhat, Manisaspor’da da futbolunun üzerine koymuş. Kampta çok çalıştı. Solda Cale’nin alternatifi. Broos bazen solda Cale ile birlikte kendisine şans verdı. Kısacası Davraz kampı onun için çok olumlu geçti.

UMUT BULUT **
Umut Bulut da tıpkı partneri Gökhan Ünal gibi vasat seviyeleri aşmayı başaramadı. Geçen sezonki performansının üzerine çıkmak istiyorsa Hollanda’da bu açığı kapatması gerekiyor. Yoksa kredisini tüketme noktasına gelir.

EGEMEN KORKMAZ ****
Sahadaki duruşuyla, çalışkanlığıyla, hırsıyla ve takımdaki liderlik vasfıyla sivrildi. Broos da bunu fark edince kaptanlık pazu bandını koluna geçirdi. Davraz kampının en göze batan isimlerinden oldu, defansın kilit futbolcusu.

ZAFER YELEN **
Almanya’da uzun bir sakatlık dönemi geçirdi. Futbola dönmenin sevincini yaşıyor. Açıkcası bekleneni veremedi. Hollanda kampında daha çok çalışması gerekecek. Uyum sürecini çabuk atlatırsa takım için önemli bir katkı olur.

İBRAHİMA YATTARA ***
Isparta’da yine şovunu yaptı. Kampın en renkli ismiydi. 7. yılının sonunda istediği 61 numaralı formasına da kavuştu. O da Broos’tan nasibini aldı. Topla çok oynadığı için dikkati çekildi, basit oynanması istendi. Ama o yine bildiğini okuyacak gibi duruyor.

SELÇUK İNAN ***
Orta sahanın dinamolarındandı. Ne zaman ne yapacağı hiç belli olmuyor. İlk günler durgun olan Selçuk kampın son günlerinde açıldı. Kaleyi nereden görürse vurdu, isabetli asistler yaptı. Kampın gözdelerindendi.

ENGİN BAYTAR **
Trabzon kökenli futbolculardan. Sonunda hayal ettiği formaya kavuştu. Ancak Davraz kampında geçen yıl Eskişehir formasıyla ortaya koyduğu performanstan uzak bir görüntü çizdi. Takımda kendisine yer bulmak istiyorsa çok daha istikrarlı olmalı.


internetspor