PDA

Orijinalini görmek için tıklayınız : Utanan Erkek Kızı Kapar


Hasret
07-11-2009, 18:35
Utangaç ve çekingen karakterliyim... Nasıl bir kıza açılacağım bunu biri bana açıklasın...Evet, günümüz ilişkilerinin jet hızıyla yaşandığı bir çağ diliminde böyle bir mazeret kaldı mı?
Bu devirde utangaç erkeklerin sayısı oldukça fazladır ve önlerine gelen aşk belirtilerinide göremedikleri için bu insanlar sevgiden ücra bir köşede kalmaktadırlar. Peki nedir bunun göstergeleri:

http://askmen.mynet.com/images/ask-ve-seks/bekar-erkegin-dusundukleri/utangac-cocuk.jpg


Bir kadın size duygularını gözünüze çarpa çarpa gösteriyor, siz ise sadece ne konu açsamda onunla sohbet edebilsem diye düşünüyorsanız.

-Gözünün içine baka baka konuşmayı devam ettiremiyorsanız.

-Hareketlerinizi kısıtlayıp yanlış yapmamaya ve kendiniz olamamaya başladıysanız.

-Onun iltifatlarına karşılık bile veremiyorsanız.

-Kelimeleri yanlış anlama, elleri sabit tutamama, konuşacak milyon konu arasında birşey bulamama, kızın yanında yemek yiyememek gibi birçok göstergesi vardır.

Tabii ki bu listeye daha birçok şey eklenebilir ama onlarıda koyup en iyisi bu sorunla başbaşa kalanları daha fazla utandırmayalım.

Feci derecede utangaçsınız ve ömrünüzün sonuna kadar biriyle bir ilişkinizin olamayacağını düşünüyorsunuz. Bu düşünceyi atın. Çünkü kadınların büyük bir çoğunluğu utangaç ve çekingen erkekleri hem özellik olarak hem de tarz olarak oldukça samimi bularak adeta onlara yaralı bir kedi gibi yardım etme eğilimi içine girebilirler. En iyi tarafı ise bir kadın çok karmaşık olmasına karşın utangaç birine yaklaşıyorsa hislerinin size karşı iyi olduğuna neredeyse yüzde 90 emin olabilirsiniz. Çünkü sizin tüm bu çekingenliğinize karşı yaklaşması iyi bir göstergedir. Tümüyle tutuklu bir halde iseniz bir ilişki sizin için zor gözükebilir. Kadınlar zoru sever ama hiç konuşmayan bir erkeğin çekici gelmeside imkansızdır. Siz genede olabildiğiniz kadar açık olun.

Bence elinizdeki en büyük şans bir kadının size aracısız gelmesi olacaktır. Sizinde bu utangaçlığı yenmeniz için yapmanız gerekenler ise nelerdir?

- Bir yakın kız arkadaş edinin. Bu sizin bir kadınla konuşurken hem tüm konuları hemde davranışlarınızı kolayca yapabilmenizi sağlayacaktır.

- Konuşkan kızları bulursanız size yararı dokunur. Soğuk beton gibi bir bayan sizinde kaskatı kalmanızdan başka hiçbir şeye yol açmaz. Sıcak ve hoş sohbet bir kız sizinde dilinizi çözecektir.

- Kadınlar ayrıntılara çok önem verir ama kendinizi her kızla konuşurken acaba beni beğenir mi yada burdan sonra benim hakkımda ne düşünür müyü kafanızdan atın.

- Korkak davranışları kadınlar genelde sevmez, siz kendinize güvenmek için güzel giyinin ve iyi hazırlanın. Eksiğinizin olmaması kendinize güveni getirecektir o da konuşmayı.

- İltifat ettiği zaman fena bozulma durumları olabileceğinden bu hızlı ataklara karşı hazırlıklı olun.

Unutmayın utangaç adamı kadınlar: Çekici, zararsız, güven dolu hatta seksi bulabilirler. O yüzden bu huyumdan bir türlü kurtulamadım demeyin. Çekingen erkek tipi az kaldığı için siz siz olun hiç sıkılıp kafanıza takmayın.

CanDostu
07-11-2009, 19:00
- Bir yakın kız arkadaş edinin. Bu sizin bir kadınla konuşurken hem tüm konuları hemde davranışlarınızı kolayca yapabilmenizi sağlayacaktır.

Benim Hiç Kız Arkadaşım Yok malesef:((:

CanDostu
07-11-2009, 23:36
qönüL kims€siz yapamaz s€veßiLeceqi ßir dost arar,ta$ın kaLßi y0ktur ama Onu ßiLe y0sun Sarar… :(