PDA

Orijinalini görmek için tıklayınız : Trabzonspor Song'u sildi


Melancholy
07-06-2009, 15:43
http://image.tumspor.com/photos/939244425.jpg
Trabzonspor Song'u sildi

İhsan Alioğlu, Best FM’den Özkan Öztürk'e yaptığı açıklamada, yeni sezonda Kamerunlu oyuncu Song'un takımda düşünülmediğini söyledi.

Trabzonspor futbol şubesi sorumlusu İhsan Alioğlu, yeni sezonda Kamerunlu oyuncu Song’un takımda düşünülmediğini söyledi. Deneyimli oyuncunun geçen sezonun sonlarına doğru kadro dışı kaldığını belirten Alioğlu, “Biz kendisine bu zamana dek takıma sağladığı katkılar için teşekkür ediyoruz. Kendisi halen sözleşmeli oyuncumuz ama bu konuyu kısa zamanda çözeceğiz” dedi.


Teknik direktör Broos’un takıma uyum sağladığını da belirten Alioğlu, “Kendisi başarılı bir teknik adam. Bize her yönden faydalı olacağını düşünüyoruz. Broos ile başarılı olacağız’’ dedi. Kaleci Tony Slyva’nın geçen seneki sorunlarının geride kaldığını belirten Alioğlu, “Artık bu sene kendisini tamamen takıma verecek. Gelecek yıldan daha iyi bir Slyva seyredeceğiz” dedi. Faty Papy’nin gelecek dönemde daha yararlı olması için kiralık olarak verileceğini belirten İhsan Alioğlu, bu transferin yakında netliğe kavuşacağını açıkladı. Yattara konusunda resmi bir teklif olmadığını belirten Alioğlu, “Yattara klası belli bir oyuncu. Teklif gelirse düşünürüz ama şu an için bir şey yok” dedi


tumspor