PDA

Orijinalini görmek için tıklayınız : Bu Yazın Favorisi : Nar Çiçeği


Hasret
07-06-2009, 03:57
Sezonun en gözde rengi olan narçiçeğihttp://www.tatliaskim.com/images/smilies/virgul.gif tırnaklarda ve dudaklarda büyülemeye devam ediyor! İşte Flormar'ın yeni narçiçeği serisi...

2008 yazına Plus Quartz 02 nar çiçeği oje ile damgasını vuran Flormarhttp://www.tatliaskim.com/images/smilies/virgul.gif 2009 yazında da iddiasını sürdürüyor. Çarpıcı dudaklar için Supermatte 201 ruju üreten Flormarhttp://www.tatliaskim.com/images/smilies/virgul.gif sezonun en gözde rengi olan nar çiçeğini dudaklara taşıyor.

Özellikle bronz ten ile mükemmel bir uyum sağlayan Supermatte 201 nar çiçeği ruj satış noktalarında en aranan renkler arasındaki yerini şimdiden aldı. Supermatte ruj 201http://www.tatliaskim.com/images/smilies/virgul.gif Plus Quartz oje 02 ile kombinleyerek kullanılabileceği gibihttp://www.tatliaskim.com/images/smilies/virgul.gif tek başına kullanıldığında da dikkat çekici bir sonuç elde etmeyi sağlıyor.

İster gecehttp://www.tatliaskim.com/images/smilies/virgul.gif isterseniz de gündüz makyajınızda kullanabileceğiniz ruj ve ojehttp://www.tatliaskim.com/images/smilies/virgul.gif bu yaz vazgeçilmeziniz olacak!

http://www.ekolay.net/kadin/images/flormarruj.jpg

SUPERMATTE 201

Mükemmel rengihttp://www.tatliaskim.com/images/smilies/virgul.gif kremsi yapısıhttp://www.tatliaskim.com/images/smilies/virgul.gif yüksek örtücülüğü ve dudaklarda ağırlık hissi uyandırmayan özelliği ile SuperMatte lipstick,içeriğinde bulunan Üzüm Çekirdeği Yağı sayesinde dudaklarda antioksidan etkisi yaratıyor. Shea Butter dudakların nem dengesini korurken
dudaklarda yağlı bir his yaratmaması ile de rahat kullanım sağlıyor.

12 tane farklı renk alternatifi bulunan Supermatte’nin 201 nar çiçeği rengi üzerine Supershine şeffaf lipgloss uygulayarak ışıltılı bir parlaklık elde edebilirsiniz.

http://www.ekolay.net/kadin/images/flormaroje.jpg

PlUS QUARTZ 02

Bronz tene uygulandığında mükemmel uyum sağlayan nar çiçeği Plus Quartz 02http://www.tatliaskim.com/images/smilies/virgul.gif uzun süren dayanıklılığı ve parlaklığı ile tırnakları her zamankinden daha canlı ve bakımlı gösteriyor.

Tırnaklardaki canlıhttp://www.tatliaskim.com/images/smilies/virgul.gif parlak ve uzun süre dayanıklı ojeye ek olarakhttp://www.tatliaskim.com/images/smilies/virgul.gif içerdiği özel hammaddeler ile bakım da yapan Plus Quartz Oje serisinde yine birbirinden farklı pastel ve sedefli renk tonlarını bulmak mümkün.