PDA

Orijinalini görmek için tıklayınız : Html Kod Kullanımı İçin Siteler


_SoN_
07-03-2009, 14:39
buradan

http://www.mutasyon.net/dersler.asp?id=1

http://www.w3schools.com/html/default.asp

kamilulu1980
06-29-2019, 15:37
e ticaret sitesi (https://www.hazirticaretsitesi.com/) günümüzde girmeyen yoktur sanırım. Bu sitelerde yazılım tarafında statik değilde dynamic tasarımlar üzerinde geliştirme yapılır. teknolojinin ilerlemesi ile internet kullanım yaşı yapılan araştırmalarda 7 olurken gelişmiş ülkeler araştırmasında internet üzerinden yapılan alışveriş ortalaması %34 civarında olmaktadır.
İnternet üzerinden satış yapmak için herhangi bir kod bilgisine ihtiyacınız olmazken gmail kullanabiliyorsanız ve hatta sadece bilgisayar kullanabiliyorsanızda bizim sistemlerimizle çok basit dakikalar içerisinde ürün yükleyebilir fiyatlandırma yapabilir ve satışa hazır hale getirebilirsiniz.
Maalesef artık köşe başındaki bilgisayar dükkanının sadece format atmayı bilen çırağı bile eticaret sitesi yapabildiğini iddia etmekte ve satış yapıp harçlık çıkarma peşinde. Buna benzer bir çok adı duyulmamış site sırf ek iş yapabilmek amacıyla e ticaret sitesi yapıp pazarlama derdinde. 2-3 mouse tıklaması ve next düğmesine basılmasında site kuruluyor fakat sonrasında oluşan hatalar, sorunlar maalesef bilgisiz şahıslar tarafından çözülememektedir. Bunun neticesi e ticaret sitesi kurduran mağdurların çoğalması maalesef. Aslında bile bile lades demek bu, sonları belli...
Geçtiğimiz günlerde şahit olduğum olayda , müşterinin biri web yazılımcısını problem için arıyor fakat ulaşamıyor. Defalarca aramadan sonra gelen mesaj dikkat çekici "abi dersteyim seni çıkınca ararım" ... Düşünülmesi gereken konu siteyi çok ucuza kurdurmuş olması mı yoksa siteyi bedavaya bile kurdurmuş olsa çalışmadığından kaybettiği para ve zamanmı? Maalesef ek iş yada heves ile yazılım yapan şahıslara prim veren yine akıllıyım diye geçinen site sahipleri. (çok mu doldum ne :) )
Profesyonel e ticaret paketleri (https://www.hazirticaretsitesi.com/e-ticaret-paketleri/) arasında doğru tercih yapmanız gereken en önemli unsur insan gücüne dayandığından alacağınız desteğin çözümüdür. Şöyle düşünebilirsiniz, internet sitenizden alışveriş yapmaya çalışan bir müşteriniz aradı ve kredi kartı ödeme ekranının çıkmadığını söyledi, siz yazılım firmasına döndünüz sorunu aktardınız ve çözüm için beklemeye başladınız. Her geçen dakikanın sizlerin satışı için hayati önem taşımaktadır ve anında çözüm alamazsanız müşteriyi kaybedeceksiniz. İşte hızlı ve kalıcı çözümün önemi burada çıkıyor. Dediğimiz gibi bunu ek iş olarak yapmaya çalışan öğrencimiz dersi ne zaman biterse o zaman ilgilenecek tabiiki yazılım bilgisi varsa...
E-ticaret ile ilgileniyorsanız ve bilgim yok nasıl yapılır düşünceniz varsa size bu konuda yardımcı olabilecek blog makalelerimiz mevcuttur. A'dan Z'ye online satış ile ilgili bilgi mevcut olup profesyonel e-ticaret paketlerimiz ile sizleri en kısa sürede mutlu müşterilerimiz arasında görmek isteriz.

https://www.hazirticaretsitesi.com/image/data/logo-platinum-.png

adanaevdenevena
07-02-2019, 15:51
Videolu eğitim öneriniz var mı

zydn07@hotmail.
07-03-2019, 06:20
Güzel site. Başarılarınızın devamını dilerim..


_______

Grikedi
08-22-2019, 15:12
Güzel bir site teşekkürler

PCHatalari
08-25-2019, 19:48
Merhaba, Başarılar dilerim. Gayet faydalı güzel site

LegendFollower
07-20-2022, 12:54
her zaman bekleriz