PDA

Orijinalini görmek için tıklayınız : İşte Rijkaard'ın 11'i !


Melancholy
07-02-2009, 23:15
İşte Rijkaard'ın 11'i!
G.Saray'ın Hollandalı hocası, ilk 11'ini belirledi.

http://www.htspor.com/2009/07/02/resim/haber_ic_156483.jpg


Galatasaray, yeni sezon öncesi Mustafa Sarp, Gökhan Zan ve Leo Franco'dan sonra 4. transferini de gerçekleştirdi. Aradığı golcüyü Fransa'da bulan sarı-kırmızılılar, Lyon forması giyen Abdul Kader Keita ile 3 yıllık anlaşma sağladı. Frank Rijkaard'ın raporu doğrultusunda1-2 transfer daha yapılması beklenirken, son takviye hızlı bir sağ bek veya Servet'in satılması durumunda kaliteli bir stoper olacak.

Sarı-kırmızılı yönetim, transferi bir an önce bitirmek için yoğun mesai harcerken, Hollandalı teknik adamın kafasındaki ilk 11 de büyük ölçüde belli oldu.

Hazırlıklar 10 gün önce başlamasına rağmen hala kampa katılmayan Lincoln'ü kafasından silen Hollandalı, orta sahanın yükünü iki genç isim Barış ve Mehmet Topal'a vermeyi düşünüyor. Kalede Leo Franco'nun yeri kesin gözükürken, takımın yıldızları Arda, Kewell, ve Baros gibi keita da ilk 11'in vazgeçilmezi olacak. Savunma hattında ise Marsilya'ya gitmemesi durumunda Servet'le birlikte Gökhan Zan veya Emre Güngör forma giyecek. Sol bekte Hakan Balta'nın yeri garanti. Sakatlıktan kurtulan Uğur, hocasının gözüne girebilirse savunmanın sağında görev alacak. Aksi durumda o bölgeye de bir oyuncu alınacak.

http://www.haberturk.com/2009/07/02/kuturesim/gs_ilk11_.jpg

htspor