PDA

Orijinalini görmek için tıklayınız : Günlük Burç Yorumları (2 Temmuz 2009 / Perşembe)


Hasret
07-02-2009, 15:44
02 Temmuz 2009 / Perşembe


http://rsm.turkboard.us/data/media/3/ko.png
Koç
Duygusal iniş ve çıkışlar yaşıyorsunuz.. Bugün, toplumsal çalışmalarınızı hızlandırmak isteyeceksiniz.Birlikte çalıştığınız kadın arkadaşlarınızın fikirleri doğrultusunda hareket etmek isteyebilirsiniz. Bazı konularda kendinizi ispat etmek isteyebilir ve çabalarınızı bu doğrultuda özgürce yönlendirebilirsiniz. Olayların tarzı sizin için önemli.



http://rsm.turkboard.us/data/media/3/boa.png
Boğa
Çevrenizdeki olaylara odaklaşmadan önce, mükemmel olma isteğinizi denetlemelisiniz. Endişeli bir ruh hali içinde olduğunuzu sizde fark ediyorsunuz. Kardeşler ve yakın komşularınızla çatışmalar yaşayabilir ve arzu etmediğiniz bir ikilem içinde kalabilirsiniz. Bugün telefon görüşmelerinizde duygu yoğunluğu yaşayacaksınız.



http://rsm.turkboard.us/data/media/3/ikizler.png
İkizler
Arkadaşlarınızın düşüncelerinizi merak edeceği bir gün içindesiniz. Kendinize dönük çalışmalar içindesiniz. Bilinçaltınızı etkileyen Ay, melankolik yönlerinizi daha da belirginleştiriyor. Duygu dünyanızı çevrenize kapatabilirsiniz.



http://rsm.turkboard.us/data/media/3/yenge.png
Yengeç
Toplumsal başarıya yatkın bir kişiliğiniz olduğunuzu siz de biliyorsunuz. Bugün, yapacağınız çalışmaların ön hazırlıkları içinde olacaksınız. Birlikte olduğunuz kişilere geleneksel ve sahiplenme duyguları ile yaklaşacak, onlarla fikir birliği içinde olacaksınız.



http://rsm.turkboard.us/data/media/3/aslan.png
Aslan
Girişimciliğiniz ve aktif yanınızla çevrenize örnek oluyorsunuz.Yapmayı planladığınız konularda yaratıcılığınızı engellemeyin. Partnerinizin sizden yapıcı bir davranış şekli bekliyor. Sindirim sistemi bozuklukları gündeme gelecek.



http://rsm.turkboard.us/data/media/3/baak.png
Başak
Uzaktaki sevdiklerinizden mutlu olacağınız haberler alacaksınız. Zevkli yolculukların planlarını yapabilirsiniz. Bencil davranışlarınız nedeniyle, partnerinize baskı yapacaksınız. Fevri tavırlarınız yüzünden ilişkinizi zorlayabilirsiniz.



http://rsm.turkboard.us/data/media/3/terazi.png
Terazi
Maddesel konuların gündem kazanması sonucunda birçok fikrin kafanızda uçuştuğu bir gün. Sınırlarınız daha esnek tutmayı başarırsanız, olayların size sunacağı avantajları istediğiniz gibi kullanabilirsiniz. Kurallarınızdan taviz vermek istemiyorsunuz.



http://rsm.turkboard.us/data/media/3/akrep.png
Akrep
Çevrenizin davranışları konusunda haklı çıkmak istiyorsanız, verdiğiniz sözleri yerine getirmeli ve hoşgörülü davranmalısınız. İnsanları sorgulamayı seviyorsunuz. Bugün güvensizlik duygusu içinde olabilirsiniz. Sizin için başarıya çeyrek kaldı.



http://rsm.turkboard.us/data/media/3/yay.png
Yay
Çevrenizde iyi etkiler bırakıyorsunuz. Yaratıcı kişilerle çalıştığınız zaman iş potansiyeliniz belirgin şekilde artıyor. Bugün, yeni anlaşmalara açıksınız. Size gelecek teklifler karşısında vakit kazanmak isteyeceksiniz. Bulunduğunuz ortamları istediğiniz gibi şekillendirebiliyorsunuz.



http://rsm.turkboard.us/data/media/3/olak.png
Oğlak
Bugün sezgilerinizin yoğun olduğu bir gün. Değişken bir ruh hali içindesiniz. İmajınızla ilgili değişimler içinde olmanıza rağmen, güçlü kişiliğiniz ön planda. Olaylara farkı yaklaşıyor ve çabalarınızın boşa gitmesinden hoşlanmıyorsunuz.



http://rsm.turkboard.us/data/media/3/kova.png
Kova
İçinde bulunduğunuz durumun değerlendirmesini yeniden yapmalısınız. Bugün, geçmişinizle ilgili egolarınız gündeme gelebilir. Eski arzularınızın yeniden şekillendirmek, size sadece zaman kaybettirecek. Ailenizle ilgili güzel sürprizler oluşabilir. Özlediğiniz ortamları yaşamanız için, elinize güzel fırsatlar geçecek



http://rsm.turkboard.us/data/media/3/balk.png
Balık
Duygu ve enerji yoğunluğu yaşamanıza rağmen, günü birlik olaylardan olumsuz etkileniyorsunuz. Birlikte çalıştığınız kişilerin üstün nitelikleri hoşunuza gidebilir. Onların üzerinde sağlayacağınız otorite bazı gizli tepkilere de yol açıyor. Bugün, arkanızdan olumsuz sözler söyleyebilirler. Olaylara karşı temkinli olmalısınız.

♥ Bugün Doğanlar 02 Temmuz

Maddiyata düşkündürler. Konforlu ve iyi yaşamak için çalışmaktan asla yorulmazlar. İdeallerine bağlı kişilerdir. Güven duygusunun önemli olduğunu bildikleri için, değerli dostları vardır. Tepkileri yavaş ama güçlüdür