PDA

Orijinalini görmek için tıklayınız : iPhone OS 3.1'e Start Verildi


Hasret
07-02-2009, 15:22
Apple OS 3.1, modem'i SIM Hack işlemini etkisiz kılan 5.08.01 sürümüne yükseltiyor. Adres defteri ve telefon ara yüzüne kopyala ve yapıştır özelliği de ekleniyor.


Apple geçen günlerde iPhone OS 3.1 işletim sisteminin beta sürümünü geliştiricilere verdi. Aldığımız duyumlara göre ufak tefek düzeltmelerle birlikte yazılımın performans optimizasyonu da yapılmış durumda. Build 7C97d sürümü, SIM kilidini kıran uygulamaları engelleyen yeni bir Baseband (5.08.01) güncellemesi ile birlikte geliyor.
Apple iPhone'un bu yeni işletim sistemi ile birlikte açılış ve kapanış sürelerinin kısalacağı söyleniyor. MMS özelliği standart olarak aktif edilmiş durumda. Buna ek olarak Videoları işlemek mümkün olacak. Orijinal video bozulmadan videoları kısaltmak ve kayıt etmek sorun olmayacak. En güzel taraf ise videoları e-posta ile yollanabilmesi.


http://static.shiftdelete.net/img/article/iphone-os-3_1-beta1246511063.jpg
Kopyala ve yapıştır özelliği telefonun ara yüzünde de kullanılabilecek.

Kopyala ve yapıştır özelliği adres defteri ve telefonun ara yüzüne de taşınmış durumda. Sesli arama fonksiyonu Bluetooth kulalıklar yardımıyla da yapılabilecek. Tüm bunlara ek olarak iPhone'un grafik kalitesi de artacak. Bu yeni sürüm OpenGL ve üç boyutlu modelleme teknolojilerini de destekleyecek.