PDA

Orijinalini görmek için tıklayınız : İşte Hido'nun yeni takımı


Melancholy
07-02-2009, 13:23
http://img.mynet.com/ho/spor/hido-yenii.jpg


Milli basketbolcumuz Hidayet Türkoğlu son anda bir pürüz çıkmazsa önümüzdeki sezon Portland Trail Blazers takımının formasını giyecek. Portland takımına yakın kaynaklara göre taraflar anlaşarak el sıkıştı. Resmi açıklamanın ise daha sonra yapılması bekleniyor.
NBA'de çok başarılı bir sezonu geride bıraktıktan sonra kontratındaki maddeyi kullanarak serbest kalan Hidayet Türkoğlu, Batı Konferansı takımlarından Portland Trail Blazers'a imza atacak.

Portland takımına yakın kaynaklardan alınan bilgiye göre her iki taraf da anlaştı ve büyük bir sürpriz olmazsa Hidayet önümüzdeki sezon Portland takımının formasını giyecek. Hidayet'in doğrudan Portland'a imza atmasının yanısıra, önce Orlando ile anlaşıp sonra Portland'a takas edilmesi de söz konusu.

Hidayet ile Miami ve Toronto gibi takımlar da ilgilense de Portland Trail Blazers'ın antrenörü Nate McMillan, yıldız basketbolcuyu takıma kazandırabilmek için Portland'dan Orlando'ya giderek Hidayet ile bir akşam yemeği yedi. McMillan'ın Hido'yu ikna etmek için yaklaşık 4 bin 100 kilometrelik bir uçuş yapması da Portland'ın Hidayet'i ne kadar istediğini gösteriyor.
Orlando'nun 4 yıl için yaptığı 36 milyon dolarlık teklifi reddeden Hidayet, beş yıl için 50 milyon dolarlık bir kontrata imza atmayı arzuluyor. NBA kaynaklarına göre Portland Trail Blazers bu miktarı verebilecek takımların başında geliyor.

mynet