PDA

Orijinalini görmek için tıklayınız : Trabzonspor'a değil Fener'e verdi !


Melancholy
07-02-2009, 02:43
http://image.haber7.com/haber/haber7/photos/140020090701084552571.jpg


Trabzonspor'da eski futbolcu Lemi Çelik'e yeğeni Özer Hurmacı transferi konusunda büyük öfke var..


Asbaşkan Hayrettin Hacısalihoğlu F.Bahçe’ye giden Özer Hurmacı ile ilgili çarpıcı açıklamalarda bulundu. Trabzonspor’un uzun süre gündeminde olmasına rağmen ezeli rakibi F.Bahçe’ye kaptırdığı Özer Hurmacı transferiyle ilgili Asbaşkan Hayrettin Hacısalihoğlu çarpıcı açıklamalarda bulundu. Hacısalihoğlu, Özer’i geçen yıl almak için çok uğraştıklarını belirterek, “Özer Hurmacı’nın sözleşmesi bitiyordu.
Lemi Çelik aracılığıyla kendisiyle görüşerek PAF takımına gönderilmesi pahasına sözleşmesini uzatmamasını istedik. Hatta ekonomik farkı da kendisine ödeyeceğimizi söyledik. Üç gün sonra beni Ankara’dan aradılar ve sözleşmesini uzattıklarını söylediler” dedi.

Sorumlusu Lemi Çelik’tir

Hacısalihoğlu Özer Hurmacının transferinden Lemi Çelik’i sorumlu göstererek “Oyuncuya (imzalama, imzalarsan seni alamayız) dedik. 2-3 ay bekleseydi şimdi bizdeydi. Ankaraspor imzayı attırdıktan sonra o günkü bedelinin 12 katına Fenerbahçe’ye verdi.
Bunu Özer ya da Trabzonspor istemedi diye yorumlamamak lazım. İmza atarak transferi zora sokan isimlerin başında Lemi Çelik geliyor. Bunu söylememin nedeni Lemi’nin benim ismimi öne atmasıdır. Ancak özel konuşmaları basın önünde ona sorun derseniz ben de açıklamak zorunda kalırım. O zaman da birileri için hiç de iyi olmaz” diyerek eleştirilere cevap verdi.

taka gazetesi