PDA

Orijinalini görmek için tıklayınız : Samsunspor Özyazanlar'a teslim


Melancholy
07-01-2009, 02:20
http://4.bp.blogspot.com/_gmcwJ6wh9pU/SY0-3qh2wmI/AAAAAAAAAFQ/oDwp7YFRhnc/s320/SamsunsporLogo.gif


SAMSUNSPOR'un anlaşmaya vardığı yeni teknik direktörü Turhan Özyazanlar, kendisini 1 yıllığına kırmızı beyazlı takımın teknik patronu yapan imzayı attı.

Bank Asya Birinci Lig takımlarından Samsunspor, önceki gün anlaşmaya vardığı teknik direktör Turhan Özyazanlar ve ekibini Samsun'a getirdi. Teknik direktör Özyazanlar ve yardımcısı Mesut Çalışkan ile kaleci antrenörü Veysel Beşik, Kulüp Başkanı Hakkı Tomaç'ın da bulunduğu törenle 1 yıllık sözleşme imzaladı.

Kulüp Başkanı Hakkı Tomaç, Samsunspor'u başarıya taşıyacak bir teknik ekiple sezona başlayacaklarını belirterek, "Hocamıza ve ekibimize güveniyoruz" dedi.

Teknik direktör Özyazanlar ise, herkesin saygı duyduğu, uyum içerisinde çalışan bir takım yaratacaklarını kaydetti. Bu arada Samsunspor yarın yeni sezon hazırlıklarına başlayacak. Bolu Gerede'de 15 günlük kampa girecek olan kırmızı beyazlı takım, burada 3 hazırlık maçı yapacak.

DHA

by_AL_BAY
09-28-2009, 10:04
bu hocayla bu iş yürümeyecek arkadaşlar takım ı geçen yıl küme düşürdüğü takım sanıyo hiç bi ahenk yok takımda içerde zar zor kazanıyoruz eçen kocaeli maçına gittim kocaeli spor 20 yaş yada bilemedin 22 yaş ortalaması en yaşlı serdar toprak tepe adamların ve biz bu tecrübesiz takıma 45 dk gol atamıyoruz takımda tecrübeli oyuncumuz yok son gün 13 imza attılar hangisinin ismi nerde duyulmuş iki adam var göze batan adem alkeşi diğeride adanadan gelmiş hacıbektaş oğlu samsunspor aciz bi durumda gol yollarında sıkıntı var trabzonsporun istediği oyuncu hayal gibi sahada geziniyo geçen yıl fırtınaydı transfer olmadı salmış bana göre işin yakasını kısacası bu hocayla bu takım kümeye doğru yolcuğa başlamıştır bu gün burdayazıyorum inş.ben yanılırım .....