PDA

Orijinalini görmek için tıklayınız : "Sivas Gerçeğini Kabul Ettiler"


Melancholy
06-29-2009, 18:00
http://www.medyaspor.com/Files/Images/04_04_09_mecnun_otyakmaz.jpg


Kırmızı beyazlı kulüpte 5 yıldır başkanlık koltuğunda oturan Mecnun Odyakmaz, Şampiyonlar Ligi’nde başarılı olacaklarını söyledi.

Son iki sezonda gösterdiği müthiş başarıyla taraflı tarafsız birçok kişinin takdirini kazanan Sivasspor'da başkan Mecnun Odyakmaz, güven tazeledi. Kırmızı beyazlı kulüpte yapılan olağanüstü kongrede tekrar başkanlık koltuğuna oturan Odyakmaz, "Hem ülkemizi, hem şehrimizi en iyi şekilde Şampiyonlar Ligi'nde temsil edecek takımımızı oluşturacağımızdan kimsenin şüphesi olmasın. Sivasspor gerçeğini bütün dünya futbolu kabul etti. Uğur Kavuk ve Agbetu transferi net olarak gerçekleşmiştir. Onunla birlikte Ümit Milli Takımımız'ın genç futbolcusu Ferhat Bıkmaz ile de anlaştık şu an itibariyle. Hocamızın raporu doğrultusunda 2-3 transfer daha yapacağız" dedi.

BİRLİK ÇAĞRISI
5 yıldır sürdürdüğü görevi gururla ve onurla yürüttüğünü kaydeden başkan, Bizans oyunlarına yönelik Sivaslılara birlik çağrısında bulunarak şöyle devam etti: "Sivasspor şemsiyesi altında toplanıp bütün hemşehrilerimizin destek vermesi gerekir ki, biz önümüzdeki bu büyük camiaları, eli her tarafa uzanabilen, başarı için her şeyi mubah sayabilen, bu konuda çok fazla düsturları olmayan camialarla baş edebilmemiz için kendi gücümüzü, dinamiklerimizi harekete geçirmemiz lazım. Bundan sonra birlik ve beraberlik içerisinde bunları mutlaka yeneceğimiz günler gelecektir, sizlerin verdiği destek sayesinde. Daha güçlü bir şekilde, bu Bizans oyunlarının hepsinin hakkından gelebilecek gücü kendimizde bulacağız. Çünkü, bu güç bizde var, Sivaslılar var."

BÜTÇE 29,6 MİLYON TL
Kulübe maddi kazanç sağlayarak ayrılan Bilica ile Servet Çetin'e teşekkür eden Mecnun Odyakmaz, yönetimine 4 yeni ismi aldı. Yeni yönetimde Adnan Kaplan, Hüsnü Eken, İsmet İzmirli ve Harun Türkoğlu'nun görev alacağını belirten başkan, tadilat çalışması süren 4 Eylül Stadı'nın Şampiyonlar Ligi maçlarına yetişeceğini de sözlerine ekledi. Sivasspor'un bütçesinin 29 milyon 600 bin TL olduğu belirtildi.

Hürriyet