PDA

Orijinalini görmek için tıklayınız : Diyarbakırspor'un yeni teknik direktörü


Melancholy
06-29-2009, 17:26
http://image.haber7.com/haber/haber7/photos/346.jpg


Nurullah Sağlam, Turkcel Süper Lig'in yeni ekibi Diyarbakırspor ile anlaştığını söyledi.

Nurullah Sağlam, konuyla ilgili AA muhabirine yaptığı açıklamada, 3 yıl aradan sonra yeniden Süper Lige yükselme başarısı gösteren Diyarbakırspor yönetimi ile yaklaşık bir haftadır görüşmelerde bulunduğu belirterek, şöyle dedi:

''Çetin Sümer başkanlığındaki Diyarbakırspor yönetimi ile yaptığımız görüşmelerde anlaştık. Başarılı olacağıma inanıyorum. Ancak, sözleşmeyi henüz imzalamadık. Bugün Gaziantep'ten Ankara'ya geçerek, Çetin Sümer ile yeniden bir araya geleceğiz. Diyarbakırspor'un son dönemde büyük sıkıntı yaşadığını biliyorum. Diyarbakır kültürüne yabancı değilim. Diyarbakır'da çok sevdiğim ve saydığım dostlarım var. İşimin zor olduğunu biliyorum. Ancak zor şartlarda başarılı olmanın daha anlamlı olduğunu düşünüyorum.

Kısa sürede oyuncu transferini gerçekleştirmemiz gerekiyor. Takımın neredeyse hiç oyuncusu yok. Diğer takımlar kamp çalışmalarına başlarken biz daha oyuncu transferine başlayacağız. Zaman sıkıntımız var. Brezilya'da yaklaşık 2 ay süresince çok sayıda oyuncu izledim. Bu futbolculardan bazılarını transfer edebiliriz. Ancak Türkiye'de oynayan oyuncuların adaptasyon sorunu sona ermiş. Bunları kulüp yönetimi ile belirleyeceğiz.''

Sağlam'ın beraberinde antrenörler Hindal Gündüz, Hansel Ekici ve Mehmet Erdoğan'ı da Diyarbakırspor'a getireceği belirtildi.

AA