PDA

Orijinalini görmek için tıklayınız : Günlük Burç Yorumları ( 28 Haziran 2009 / Pazar )


Hasret
06-28-2009, 20:17
http://rsm.turkboard.us/data/media/3/0001.gif

28 Haziran 2009 / Pazar


http://rsm.turkboard.us/data/media/3/ko.png
Koç
Arkadaş çevrenizde sanatsal olayların gündem kazanacağı bir gün. Kişisel çabalarınızı işinize rahat bir şekilde aktarabileceksiniz. Bugün, çevrenize karşı temkinli ve duyarlı davranıyorsunuz. Görüştüğünüz kişilerin sizden etkilenmelerini sağlamak için çaba göstermemenize karşın, onların size olan ilgileri oldukça yüksek.



http://rsm.turkboard.us/data/media/3/boa.png
Boğa
Fırtınalarınızın altında yatan mantıklı yapınızı su üstüne çıkarmaktan korkmamalısınız. Duygusal değişimlerinizin size sağlayacağı avantajları doğru bir şekilde değerlendirmelisiniz. Özel konumunuzu zorlamak yerine, çevresel olaylara, kendi iç bünyesinde koordinasyon bir bütünlük getirmelisiniz.Bugün, şansınızı zorlayacaksınız.



http://rsm.turkboard.us/data/media/3/ikizler.png
İkizler
Bireysel davranmak isteyebilirsiniz. Özgürlüğünüz kısıtlandığı zaman yapmak istediklerinizi yaşama geçiremiyorsunuz. Önce işlerinizle ilgili isteklerinizi planlamalı ve sonra da duygusal yaşantınıza renk katacak işlerle uğraşmalısınız.



http://rsm.turkboard.us/data/media/3/yenge.png
Yengeç
Fırsatlardan faydalanmasını bilen işlek bir zekanız var. Duygusal ilişkilerinizde maddesel olaylar gündeme gelebilir ve zevkleriniz için harcamalarınızı arttırabilirsiniz. Duygusal beraberliğinizi kişisel kazançlarınızla birlikte değerlendirmeniz gerekecektir.



http://rsm.turkboard.us/data/media/3/aslan.png
Aslan
Bugün, iç disiplinin mükemmel gelişecek. Satürn'ün karşıt burcunuzda Ay'la yaptığı açı, duygusal konularda partnerinizle istediğiniz iletişim şartlarını sağlayabileceğinizi gösteriyor. Yaşam kalitenizi yüksek tutmak isteyeceksiniz. İç dengenizi istediğiniz gibi yansıtabileceğiniz ortamlar sizi bekliyor.



http://rsm.turkboard.us/data/media/3/baak.png
Başak
İlişkileriniz güçleniyor. İş potansiyelinizin yükselmesi ile birlikte kabınıza sığamayacaksınız. Güçlü kişilerden alacağınız destek iletişim sorunlarınızı çözüyor. Etkili konuşmalarınız nedeniyle karşı cinsin dikkatini çekeceksiniz.



http://rsm.turkboard.us/data/media/3/terazi.png
Terazi
Güven duygusunun yarattığı motivasyon gücü, aynı zamanda başarılı olma konusunda size destekleyici bir zemin hazırlıyor. Kendinize güvenmenize rağmen, aile içi ilişkilerinizde, karşılaştığınız problemlerde etkin olamıyorsunuz.



http://rsm.turkboard.us/data/media/3/akrep.png
Akrep
Başarınızı, biraz da iletişim içinde olduğunuz kişilerin mantığına hitap ettiğiniz zaman yakalıyorsunuz. Bugün kazançlarınızı düşünerek hareket edecek ve özel zevkleriniz için para harcamak zorunda kalacaksınız. Şansınız size yardım ediyor.



http://rsm.turkboard.us/data/media/3/yay.png
Yay
Yakın geçmişinizi artık düşünmek istemiyorsunuz. Yapacağınız her türlü çalışmalarınızı ileriye dönük planlamalısınız. Eş ve iş ortaklıklarında özgür çalışmaktan *z. Emir almaktan hoşlanmıyorsunuz. Ay'ın bulunduğu konum, düşüncelerinize belli bir felsefe getirerek, sizi olumlu yönde etkileyecek.



http://rsm.turkboard.us/data/media/3/olak.png
Oğlak
Çevre ilişkilerine kapalı ve eleştirici davranacağınız bir gün. Aklınıza taktığınız konular üzerinde yoğunlaşmak yerine, çevrenizdeki orijinal olaylara yorum getirmelisiniz. Bugün seyahat planları yapmanız için bazı fırsatlar çıkacak.



http://rsm.turkboard.us/data/media/3/kova.png
Kova
Kazançlarınızla ilgili bir planlama içindesiniz.Kaynaklarınızı ve hedeflerinizi tespit ederken, bazı ayrıntıları görmezlikten gelmemelisiniz. Bugün, Ay'ın konumu, yaratıcılığınız konusunda sizi rakipsiz kılıyor. Engellerin sizi yıpratmayacağını biliyorsunuz. Taşlar yerine oturduğu zaman, sizin başarılarınız alkışlanacaktır.



http://rsm.turkboard.us/data/media/3/balk.png
Balık
Kendinizi ifade edecek işlerde göstermekten *z. Olayların bazı gelişimleri sizin için farklı bir anlam oluşturacak. Aşkta sağlam ve kalıcı duygularınızı, partnerinizle konuşmanın zamanı geldi. Ortak fikirlerinin üretilmesi için, gerekli şartlara sahipsiniz. Sadece zorlanmalara gelemiyor ve kendinize zaman tanıyorsunuz.