PDA

Orijinalini görmek için tıklayınız : Komplo teorileri interneti bastı


Hasret
06-28-2009, 15:19
Efsanenevi şarkıcı Michael Jackson'ın hayata veda etmesinin ardından, internet siteleri 'komplo teorilerinin' akınına uğradı. Kimi hayranları Jackson'ın ölümünü kabul edemeyip kendilerini rahatlatmak için gerçek dışı teoriler ortaya atarken, bazıları da olayı tiye aldı.

Ölmedi, sığınakta yaşıyor
68comeback adlı internet sitesinde Michael Jackson'ın ölmediğini, Elvis Presley ile birlikte gizli bir sığınakta yaşadığı öne sürülerek şöyle deniyor: "Elvis Presley'nin kendisini ölmüş gibi göstermek amacıyla Graceland'ın altına yaptırdığı gizli yedi katlı sığınakla ilgili sırrı kesin duymuşsunuzdur. Michael Jackson şu anda orada Elvis ile birlikte yaşıyor ve diğer 'ölü' ünlülerle. Onun için artık üzülmenize gerek yok." Rahibe kılığında kaçtı
California'dan Dwight Santos adlı kişi, Michael Jackson'ın ölümünden birkaç dakika sonra şarkıcıyı California Üniversitesi Tıp Merkezi'nin arka kapısından bir rahibe kılığında kaçarken gördüğünü anlatıyor.
Karayipler'de meyve yetiştirecek
Jackson'ın Karayip Adaları'na kaçtığı ve burada Thomas Di Loco adıyla meyve yetiştiriciliği yapacağı teorisi de ortaya atılıyor.
Eskimolarla yaşayacak
Elisa Chan isimli bir başka kişi de Jackson'ın bir uçağa binerken gördüğünü ve şarkıcının Grönland'da eskimolarla yaşayacağını öne sürmüş.
O2'den kaçtı
Hollywood blogçusu Perez Hilton Jackson'ın Londra'daki O2 Arena'da vereceği konserle ilgili verdiği sözlerin yarattığı baskıdan kurtulmak için kaçtığını iddia ederek, 95'te büyük könseri için hazırlanırken de provada bayılarak böyle bir numara yaptığını yazıyor.
Sahte ölümünü planladı
Weekleyworldnews.com'da ise Jackson'ın her zaman Neverland'de sahte ölümünü planladığı ve böylece yeni bir hayata başlayabildiği iddia ediliyor.
Şimdiden yeni bir kimliğe sahip
Digitalspy internet sitesi mesajlar bölümünde ise "Milyonlarca dolarlık borç içindeyken 50 yaşında 'geri dönüş' yapamayacağını da farkedince sahte bir ölüm planladı ve yeni bir hayata başlamak üzere yeni bir kimlik edinip ortadan kayboldu" iddiasında bulunuluyor.
Daha fazla albüm satmak için
Denverpost.com forumunda ise, 'Michael Jackson'ın parasız kaldığı için böyle bir yola başvurduğu, artık yeni hayatına devam edebileceği' yorumları yer aldı.