PDA

Orijinalini görmek için tıklayınız : Fenerbahçe Vargas'ı bitirmek üzere


Melancholy
06-28-2009, 01:21
http://image.tumspor.com/photos/324366433.jpg
Fenerbahçe Vargas'ı bitirmek üzere

Fenerbahçe'nin transfer çalışmaları Türkiye'nin olduğu kadar İtalya basının da gündemi meşgül etmeye devam ediyor...


Fener Vargas'i bitirmek üzere
Çizme basını Sarı-Lacivertli takımın Lugano'yu elinden kaçırmak üzere olduğunu belirtirken, Fiorentinalı Vargas'ın transferinin bitme aşamasına geldiğini iddia etti.
La Republica gazetesi, Fenerbahçe'nin hem sol açık, hem de sol bek oynayabilen Vargası'ı alarak Roberto Carlos'a da alternatif yaratmayı planladığını yazdı.

Gazete haberinde görüşmelerin bir haftadır sürdüğünü Perulu Futbolcunun Kulübü Fiorentina'nın 15 milyon Euroluk bonservis isteğinde karşılık Fenerbahçe Yönetimi'nin 13 milyon Euroya kadar çıktığını ileri sürdü.

İki kulübün anlaşmaya çok yakın olduklarını iddia eden gazete, Vargas'ın önümüzdeki yıl sarı lacivertli formayı giyebileceğini okuyucularına duyurdu.

Fenerbahçe ile ilgili İtalya'da bugün yayınlanan bir başka habere göre ise Lugano yuvadan uçuyor. "itasportpress" sitesinin haberine göre Juventus, Milan ve Roma'nın yakından ilgilenediği Lugano'nun son talibi Lazio.

Site haberinde Laziolu Yöneticilerin Lugano'nun menajeri Juan Figger ile temasa geçtiklerine yer verirken, bu transferin önümüzdeki günlerde netleşeceği iddiasında bulundu.

Uruguaylı Futbolcunun menajeri Juan Figger'in yardımcısı Christian'ın İstanbul'a gelerek son kez Fenerbahçe Yönetimi ile masaya oturacağı öğrenildi.

Fenerbahçe Yönetimi'nin bu görüşmede de yıllık 3 milyon Eurodan 3 senelik anlaşma tekliflerini yineleyeceği, Lugano cephesinden geri adım atılmazsa yolların kesin olarak ayrılacağı bildirildi.

tumspor

VoLKaN_PaK
09-04-2009, 20:06
İşallah gelir