PDA

Orijinalini görmek için tıklayınız : Dünyada Michael Jackson şoku


tomqoliq
06-27-2009, 12:36
ABD’li, dünyaca ünlü pop müzik starı Michael Jackson’ın öldüğü iddia edildi. Bazı ajanslar ve yayın kuruluşları, bu sabahın ilk saatlerinde 50 yaşındaki efsanevi sanatçı Jackson’ın öldüğüne ilişkin haberler yayınladı. Dünyanın her tarafında televizyonlar, yayınlarını keserek, iddiaları flaş haber olarak verdi.
Sanatçının ölüm haberini ilk olarak L.A. Times duyurdu. Ardından da Fransız haber ajansı AFP ve TMZ.com ünlü sanatçının öldüğünü iddia etti.
Aralarında BBC’nin de bulunduğu dünyanın saygın yayın kuruluşları ise “kesin olmayan bilgilere göre” ibaresini kullanarak ünlü sanatçının “ölüm” haberiyle ilgili yayınlar yaptı.
Yayın kuruluşları, evinde rahatsızlanan ve acil servise kaldırılan ünlü Amerikalı pop yıldızı Michael Jackson’ın hayatını kaybettiğini iddia etti.
Michael Jackson’ın evinde rahatsızlandığı ve ilk müdahaleyi yapan sağlık görevlilerinin “nefes almıyordu” dediği bildirildi.
Jackson’ın itfaiye ekiplerince hastaneye götürüldüğü açıklandı.
Öte yandan, sanatçının Los Angeles’ta kaldırıldığı Ucla Tıp Merkezi’nin önüne toplanan hayranları, sanatçı için gözyaşları döktü.
http://www.kibrisgazetesi.com/resize.php?s=/upload/news/Image8_4a446fd3.jpg&w=250&h=175
Hastanenin önünde çok duygusal anlar yaşandığı bildirildi.
Bu yaz Londra’da vereceği bir dizi konsere hazırlanan Jackson’ın, ilk olarak, evinde rahatsızlandığı ve acil servise kaldırıldığı haberleri gelmişti. Kimi basın kuruluşları, şarkıcının hayatını kaybettiğini iddia etse de yetkililerden herhangi bir açıklama gelmemişti.
Ancak Jackson'ın hayatını kaybettiği ilk olarak L.A. Times tarafından duyuruldu. Fransız haber ajansı AFP de ayını haberi geçti.
Fransız haber ajansı AFP, Jackson’ın yerel saatle 12.00’den az sonra kalp krizi geçirdiğini belirtti.
TMZ.com haberi; “Çocuk star olarak küçük yaşta sahne alan ve yıllardır müziğiyle dünya dansını belirleyen popun devi (Pop Giant) Michael Jackson 25 Haziran 2009’da öldü” şeklinde verdi.