PDA

Orijinalini görmek için tıklayınız : Sivasspor'da transfer var


Melancholy
06-20-2009, 02:05
http://images.cafesiyaset.com/photos/266584325.jpg


Süper Lig takımlarından Sivasspor, geçen sezon Antalyaspor'da forma giyen defans oyuncusu Uğur Kavuk ile 2 yıllık sözleşme imzaladı.

Sivasspor Kulübü'nün resmi internet sitesinde yapılan açıklamada, Uğur Kavuk'un transferi ''Sivas Uğur'landı'' başlığıyla duyuruldu.
Sivasspor'da transferlerin hızla devam ettiği belirtilen açıklamada, kırmızı-beyazlı ekibin Fenerbahçeli Yasin Çakmak'ın transferinin ardından bugün de Antalyaspor'un defans oyuncusu Kavuk ile 2 yıllık sözleşme imzaladığı ifade edildi.
Açıklamaya göre, Sivasspor Kulübü Başkanı Mecnun Otyakmaz'ın ofisinde gerçekleştirilen imza töreninde, kendisini 2 yıllığına Sivassporlu yapan imzayı atan Uğur Kavuk, Sivasspor'un başarısı için ter akıtacağını belirtti.
Kulüp başkanı Mecnun Otyakmaz da Sivasspor'un geçen sezon olduğu gibi önümüzdeki sezon da zirve hesapları yaptığını belirtti ve takımı sırtlayacak, başarıya imza atacak sporcularla kadronun güçlendirildiğini kaydetti. Çakmak ve Kavuk'un ardından önümüzdeki hafta da Fransız asıllı Namouchi ile sözleşme imzalayacaklarını bildirdi.
Futbol yaşamında Antalyaspor'un yanı sıra İstanbul Büyükşehir Belediyespor, Zonguldakspor, Kilimli Belediyespor ve Karadeniz Ereğlispor takımlarının formasını giyen Kavuk, defansta ve sağ bekte görev yapıyor. Tecrübeli oyuncu Kavuk, 11 Eylül 1979 doğumlu, 1 metre 78 santimetre boyunda.

haber7