PDA

Orijinalini görmek için tıklayınız : Denizli 10 ismin üstünü çizdi


Melancholy
06-20-2009, 01:32
İŞTE GÖNDERİLMESİNİ İSTEDİĞİ FUTBOLCULAR
http://resim.samanyoluhaber.com//haber/1/5/5/4/9/155499.jpg


Denizli 10 ismin üstünü çizdi
Beşiktaş'a çift kupa kazandırarak büyük bir başarıya imza atan Mustafa Denizli yeni sezon için çalışmalara başlarken, 10 ismin üzerini çizdi.

Hürriyet'in haberine göre: Beşiktaş’ta 19 yıl sonra iki kupa birden kazandırarak büyük bir başarıya imza atan teknik direktör Mustafa Denizli, önümüzdeki sezon için kolları şimdiden sıvadı.

Dün başkan Yıldırım Demirören ve siyah beyazlı yöneticilerle bir araya gelen tecrübeli teknik adam, kadrodaki 10 futbolcunun gönderilmesini isterken, iki tane kaliteli yabancının alınmasını istedi.

Başkan Yıldırım Demirören, genel sekreter Kenan Öner ve bazı yöneticilerin hazır bulunduğu toplantı 2 saat sürdü.

Bodrum’da belirledi...

Sezonu iki kupa ile kapatmakla işlerinin bitmediğini söyleyen Denizli, "Çıtayı yükseltmek zorundayız. Ülkemizi Şampiyonlar Ligi’nde temsil edeceğiz. İşimiz kolay değil. Taraftarımıza karşı olan sorumluluğumuz arttı. Faydalı transferleri akıllıca yapmalıyız. Türkiye’den alınmasını istediğim ve gönderilmesine karar verdiğim oyuncuların listesini Bodrum’da yaptığım tatilde belirledim" dedi.

Mustafa Denizli’nin yönetime verdiği raporda gönderilmesini istediği futbolcular şunlar: Gordon Schildenfeld, Zapotocny, Sivok, Bobo, Delgado, Serdar Kurtuluş, Erkan Zengin, Necip Uysal, kaleciler Hakan ve Erdem.

samanyoluhaber