PDA

Orijinalini görmek için tıklayınız : Genç Milliler Letonya'ya gitti!


Hasret
06-19-2009, 17:58
Avrupa Şampiyonası'na hazırlanan Genç Erkek Milli Basketbol Takımı, Baltık Turnuvası'na katılmak için Letonya'ya gitti. Başkent Riga'ya giden genç milliler, turnuvadaki ilk maçını yarın (Cumartesi) Litvanya ile yapacak.
Turnuvada ikinci maçını 21 Haziran Pazar günü ev sahibi Letonya, üçüncü maçını ise 22 Haziran Pazartesi günü Estonya ile yapacak ''Ay Yıldızlılar'', 23 Haziran Salı günü yurda dönecek.

Antrenörlüğünü Mustafa Derin'in yaptığı Genç Milli Takım kafilesinde şu sporcular bulunuyor:
''Can Mutaf, Ömer Sancaklı, Enes Kanter (Fenerbahçe Ülker), Kevin Kaspar (FMV Işık), Cenk Şekeroğlu (Genç Banvitliler), Pertev Öngüner (Genç Telekom), Murat Erensoy, Burak Yacan Yüksel (Pertevniyal), Furkan Aldemir (Pınar Karşıyaka), Fırat Töz, Rıdvan Çalışkan, Furkan Eskici (Tofaş)''

Antrenör Derin, Basketbol Federasyonu'nun internet sitesinde yer alan değerlendirmesinde turnuvayla ilgili, ''Avrupa Şampiyonası'ndan önceki ilk hazırlık turnuvamız için Letonya'ya gidiyoruz. Estonya ve Letonya ile oynayacağız. Aynı zamanda Avrupa Şampiyonası'nda yan gruptan gelecek muhtemel rakiplerden Litvanya ile karşılaşacağız. Ne durumda olacağımızı görmek açısından yararlı bir turnuva olacak'' ifadelerini kullandı.