PDA

Orijinalini görmek için tıklayınız : "Osmanlı Savaşçısı" hazır!


Hasret
06-19-2009, 17:46
Fenerbahçe Faruk Ilgaz Tesisleri'nde kamp çalışmalarını sürdüren Dünya Kıtalar Arası Orta Sıklet Boks Şampiyonu Selçuk Aydın, yaklaşık bir ay sürdürdüğü güç ve kondisyon ağırlıklı çalışmalarını tamamladı.
Gözle görülür bir gelişme gösteren boksör, hız ve teknik ağırlıklı idmanlara başladı. Ukrayna ve Almanya'dan gelen rakibinin sitilindeki dövüşçülerle sparring (antrenman dövüşleri)'de sürüyor. İyi bir hazırlık dönemi geçiren Selçuk, profesyonel boks yaşamında ilk kez kendi ülkesinde kampa girmenin de mutluluğunu yaşıyor.

"Sorumluklarımın bilincindeyim"
Ülkemizde tarihi bir maça çıkacağı için bunun sorumluluklarının bilincinde olduğunu belirten 'Osmanlı Savaşçısı' lakaplı boksör Selçuk Aydın, "Rakibimin kasetlerini inceliyoruz ve kendimi bu maçta favori olarak görüyorum. Zaten ben bu spora başladığım gün bütün rakiplerimi beynimde yenmiştim. Bu inançla çalışmalarımı sürdürdüm ve bu güne geldim. Benim için iyi veya kötü rakip yoktur. Tüm maçlarıma aynı ciddiyet ve disiplinle hazırlanarak dövüşürüm. Rakiplerime saygım vardır ama kazanan maalesef sadece bir kişidir bu yüzden ringde kimseye acımam" şeklinde konuştu.

"İstanbul'da her şey mükemmel"
Trabzonspor eski başkan yardımcısı ve başarılı iş adamı İbrahim Hacıosmanoğlu'nun kendisinin en büyük destekçisi olduğunu vurgulayan Selçuk Aydın, "İstanbul'da her şey mükemmel gidiyor bunu da şüphesiz İbrahim abiye borçluyuz. Her gün bizzat idmanlara gelerek özel olarak ilgileniyor. Herhangi bir ihtiyaç ve eksiğimizi gördüğünde hemen müdahale ederek düzelttiriyor. Boş vakitlerimizde beni hiç yalnız bırakmayarak psikolojik olarak da olarak büyük destek veriyor. Şüphesiz başarımda çok büyük payı olduğunu özellikle belirtmek isterim' dedi.

Mike Tyson maçı izlemeye geliyor
Selçuk Aydın'ın menajeri Ahmet Öner ise, yaptığı açıklamada efsanevi boksör Mike Tyson'un Selçuk Aydın'ın maçını izlemek amacıyla İstanbul'a geleceğini bildirdi. Öner, Dünya Boks Konseyi WBC başkanı Jose Suleiman'ın da bu maç için İstanbul'a geleceğini söyledi.

Efsanevi boksör Mike Tyson, Amerika'da Selçuk Aydın'ı yalnız bırakmayarak antrenmanlarını izlemeye gelmiş, birlikte boks maçları izlemeye gitmiş ve iyi bir dostluk kurmuştu.