PDA

Orijinalini görmek için tıklayınız : Ateşli Bir Kadını Tavlama Tüyoları....


GeNcO
06-19-2009, 12:27
Kendinizden emin olun


Başınız dik ve kendinize güvenen bir tavırla hareket edin. Kendinizi tanıtırken göz kontağı kurun. Kendine güvenen bir erkeğin reddedilme şansı çok daha azdır.

Kişiliğine odaklanın


Ona iltifat etmek istiyorsanız, az dikkat çeken özelliklerini ön plana çıkarın. Onun şakalarına gülmeye özen gösterin.

Ağırdan alın


Ateşli bir kadınla işleri ağırdan alın, ona baskı uygulamadan her şeyin kendiliğinden gelişmesine izin verin. Eğer size numarasını veriyorsa o zaman onu evine kadar bırakmanızda bir sakınca olmaz.

Seks konuşmayın


Öpüşmeyi, elini tutmayı unutun. Farkınızı seksten söz etmeyerek ortaya koyun. Eğer onun için gerçekten önemli olmak istiyorsanız, kişiliğinizle etkileyin.

İyi bir konu bulun


Bir bar ya da kulübe gittiğinizde ortak konuşabileceğiniz bir konu bulun ve onu bu konuyu konuşmak için daha sessiz bir yere çağırın. Böylece onunla başbaşa sessiz daha iyi iletişim sağlarsınız.

Kızlardan yardım alın


Hamlelerinizi doğru yapmak için kız arkadaşlarınızdan yardım ve öneri alın. Birlikte bir yere gittiğinizde 'tesadüfen' arkadaşlarınız sizi görsün ve size iltifat etsin.

Araştırma yapın


Kadınların moda tutkusunu gözardı etmeyin ve bilginizi arttırın. Örneğin o bu sezon moda olan şeylerden bahsederken siz de konuya yabancı kalmayın ve fikirlerinizi ortaya koyun.

Orijinal olun


Buluştuğunuzda hemen ona iltifat etmek yerine önce mekanın ne kadar gürültülü olduğundan bahsedin! Onu şaşırtıp, ilgisini çekebilirsiniz.

Uygun giyinin


Ateşli kadınlar stile ve giyime her zaman önem verir. Siz de giyim tarzınıza özen gösterin. Markalı kıyafetler giymenize gerek yok, önemli olan birbirini tamamlayan ve uygun olan şeyleri giymek. Her zaman şık ve temiz olun.