PDA

Orijinalini görmek için tıklayınız : Bilgisayar Üzerinden Ücretsiz "Bilgisayar Sertifikası Alma"


_SoN_
06-17-2009, 14:55
Herkez için bulunmaz bir fırsat,
Casper ve chip.com.tr işbirliği ile yürütülen CCCU (Chip Certified Computer User) sertifika alımlarına sizde katılın.

Kayıt Ücretlimi ?

Bilgisayar Kursu'na kayıt tamamen ücretsizdir. Yapılması gereken tek şey, yine ücretsiz CHIP Online üyesi olup, Bilgisayar Kursu'na dahil her sayfayı en az bir kez okumak.

Sertifika neyi belgeler ?

CHIP Online Certified Computer User (CCCU) sertifikası, sizin PC'ler ve uygulamaları konusunda yeterliliğiniz güvencesidir ve Uzaktan Eğitim sertifikasıdır. CCCU sertifikasını eğitim sertifikası isteyen hemen her alanda (işe girmek vb.) Bilgisayar Yeterliliği sertifikası olarak kullanabilirsiniz. Sertifikalar sadece size özgüdür ve seri numarası ile verdiğiniz kurum geçerliliğini teyidedebilir.


Sertifika alabilmek için ne yapılmalı ?

Öncelikle kayıt olmalısınız. Kayıt olduktan sonra Bilgisayar Kursu bölümümüze girdiğinizde, sekmeli menüden, bölümlere girebilirsiniz. Her bölümde karşınıza çıkacak konu listesinden kolaylıkla hangi konuları tümüyle okuduğunuzu veya hangilerini okumadığınızı izleyebilirsiniz.

Kurs dahilindeki tüm konuları okuduğunuz takdirde final sınavına katılabilirsiniz. Konulardan birden fazla sayfadan oluşabilir. O yüzden konu içindeki tüm sayfaları okumanızı öneririz.

Kayıtlı kullanıcı olarak siteye giriş yaptığınızda kurs menüsünün hemen altında Yeterlilik Durumu kutusunda, kursun ne kadarını tamamladığınızı görebilirsiniz. %100 tamamladığınızda yine bu aynı alanda sınava girebileceğinizi belirten bir ibare çıkacaktır.


----------------------------------------------------

Giriş : http://www.chip.com.tr/bilgisayarkursu



Tek yapmanız gereken şey chip.com.tr'e üye olup, bilgisayar kursundaki bütün dersleri okumanız buda yaklaşık olarak 1-2-3 haftanızı felan alacaktır.

Kursları bitirdikten sonra 30 soruluk bir sınava tabi olacaksınız. Sınav sonrasında başarılı olursanız belirttiğiniz email adresinize sertifikanız,
Chip Yayın Koordinatörü , Chip Genel Yayın Yönetmeni ve Teknik Koordinatör tarafından imzalanıp gönderilmektedir.

NOYAN
06-17-2009, 16:38
hemen bakıyorum... teşekkürler abi.

MetinCeylan
06-17-2009, 18:16
Ben aldım arkadaslar güzel uygulama yapmıslar ...

Hic ugrasılcak gibi derseniz ve kursa girip adınıza sınava girip sertifikanızı adınıza alabiliriz belli bi ücret karsılıgında.

NOYAN
06-17-2009, 20:18
metin çok yardımseversin :)

MetinCeylan
06-17-2009, 20:58
metin çok yardımseversin :)


aslında ben değil baskası yapıyo bu isi onun icin belli bi ücret karsılıgı dedim emre

her zaman yardım severimdir:);C

kont
06-18-2009, 01:19
kaçırmayın bunu, güzel bir şey :)