PDA

Orijinalini görmek için tıklayınız : Sivasspor 2 yıldızını verdi


Melancholy
06-16-2009, 15:08
ERMEN KILIÇ SİVASSPOR'DA
http://resim.samanyoluhaber.com//haber/1/5/4/9/2/154920.jpg


Sivasspor 2 yıldızını verdi
Turkcell Süper Lig'i 2'nci sırada tamamlayarak Şampiyonlar Ligi ön eleme turuna katılmaya hak kazanan Sivasspor, İstanbul Büyükşehir Belediyespor'da forma giyen Erman Kılıç ile anlaştı.



Transfer döneminin başlaması ile birlikte Sivasspor yeni sezonda Kırmızı-Beyazlı formayı giyecek oyuncuları transfer etmeye başladı. İlk olarak Fenerbahçe'de forma giyen Yasin Çakmak'ı renklerine bağlayan Sivasspor, dün akşam saatlerinde ise İstanbul Büyükşehir Belediyespor'da forma giyen Erman Kılıç ile anlaştı. Erman Kılıç'a karşılık İstanbul Büyükşehir Belediyespor'a Herve Tum ve Kanfory Sylla'nın verildiği ve bir miktar da para alındığı öğrenildi.
Kulüp Başkanı Mecnun Otyakmaz, "İstanbul Büyükşehir Belediyesporlu yöneticiler ile dün akşam saatlerinde bir araya geldik ve Erman Kılıç'ı transfer etmek istediğimizi söyledik. Uzun süren görüşmeler sonucu bu futbolcu ile anlaştık. Bize büyük emek veren iki futbolcumuz Herve Tum ve Kanfory Sylla'yı da bu kulübe verdik. Ben bu kulübe giden iki futbolcumuza da teşekkür ediyorum. Bizde emekleri çok. İnşallah orada da başarılı olurlar. Taraftarımız merak etmesin. Şampiyonlar Ligi'ne yakışan transferler yapacağız" dedi.

samanyoluhaber