PDA

Orijinalini görmek için tıklayınız : Siz daha iPhone almadınız mı?


Hasret
06-13-2009, 15:29
Turkcell’den Babalar günü öncesinde çok cazip teklifler.

Turkcell, kontratlı tekliflerde iPhone 3G 16GB modelini, 8GB fiyatına sunuyor. Stoklarla sınırlı bu kampanyanın yanı sıra; bireysel kullanıcılar, “Mini Paket” avantajlarıyla her iki modele de 399 TL ön ödemeyle, ayda 69 TL’ye sahip olabilecek. Kurumsal müşteriler ise “Kurumsal Paket” kontratlı teklifiyle ön ödemesiz, ayda sadece 99 TL’ye iPhone 3G 8GB sahibi olacak.
Türkiye’nin lider iletişim ve teknoloji şirketi Turkcell, iPhone 3G 16GB modelini kontratlı paketleriyle,iPhone 3G 8GB fiyatına sunuyor. Bireysel müşteriler için hazırlanan “Mini Paket”, Babalar Günü öncesinde uygun ödeme seçeneklerinin yanı sıra Turkcell’lilere dilediği tarifeyi kullanma imkanı da sunuyor. Turkcell’in Kurumsal müşterileri de kendileri için tasarlanan “Kurumsal Paket”le iPhone 3G 8GB’ye yepyeni bir kontratlı teklifle sahip olabiliyor.
Haftada 2 gün Turkcell’lilerle ücretsiz konuşma ve mesajlaşma ile 1 GB internet paketini içeren “Mini Paket”le, iPhone 3G’nin hem 16GB hem de 8GB modeli, 399 TL ön ödemeyle tüm vergiler dahil 69 TLx24 aylık fırsatlarla satışa sunuldu.
Turkcell, “Kurumsal Paket”le ise iPhone 3G 8GB modelini 3GB internet paketi ile ön ödemesiz ve tüm vergiler dahil 99 TLx18 ay kontratlı teklifiyle kullanıcılara sunarak yepyeni bir fırsat daha yaratıyor.
Kampanya detayları için: www.turkcell.com.tr (http://www.turkcell.com.tr/)