PDA

Orijinalini görmek için tıklayınız : Avea Twitter’da...


Hasret
06-13-2009, 15:27
Avea’dan Twitter’daki Takipçilerine Özel Sürpriz Hediyeler. Avea, dünyada kullanıcı sayısı büyük bir hızla artarak en popüler iletişim platformlarından biri haline gelen mikroblog servisi Twitter’da Nisan ayından bu yana tüketicilerle buluşarak onlara özel kampanyalar sunuyor.
Bu çerçevede hayata geçirdiği ilk kampanya ile Avea, 11 Haziran - 9 Temmuz tarihleri arasında Twitter’daki takipçilerine her gün 250 kontör veya 25 dakika konuşma süresi hediye ediyor. Kazanmak için tüketicilerin tek yapması gereken, www.twitter.com/AveaHaber (http://www.twitter.com/AveaHaber) adresini ziyaret ederek sorulan soruya doğru yanıtı veren ilk kişi olmak…
Avea Twitter’da...

Facebook gibi internet ortamındaki popüler sosyal paylaşım ağlarından biri olan Twitter sayesinde kişilerden kurumsal şirketlere ve politikacılara kadar her kesimden kullanıcı anlık durumunu, kendisi hakkındaki gelişmeleri 140 karakterlik metinlerle tüm arkadaşları hatta tüm dünya ile paylaşma imkanı buluyor.
Avea da, Türkiye’de de kullanıcı sayısı hızla artarak önemli bir paylaşım platformu haline gelen Twitter’da tüketicilerle birebir iletişim kuruyor. www.twitter.com/AveaHaber (http://www.twitter.com/AveaHaber) adresinde kendisiyle ilgili en güncel haberleri, gelişmeleri ve kampanyaları paylaşan Avea, tüketicilerle doğrudan iletişime geçerek onları dinliyor, ihtiyaçlarını anlamayı ve onlara özel çözümler üretmeyi hedefliyor.

kont
06-17-2009, 12:25
bakalım twitter nasılmış, sağolasın