PDA

Orijinalini görmek için tıklayınız : Rijkaard'ın kırmızı kart gösterdiği yıldız


Melancholy
06-09-2009, 03:11
http://www.bugun.com.tr/newsFiles/1/0/0/0/1/0/1/1/0/0/1/0/0/0/1/0/file/71237.jpg


Rijkaard'ın kırmızı kart gösterdiği yıldız
Rijkaard, Milli maçta izlediği yıldız oyuncu için “Sağ kanadı ona teslim edemem. Çok dengesiz oynuyor. Beyni ayaklarına hükmetmiyor" dedi.
Aslan’ın yeni hocası Rijkaard, Milli maçta izlediği yıldız oyuncu için “Sağ kanadı ona teslim edemem. Çok dengesiz oynuyor. Beyni ayaklarına hükmetmiyor" dedi...

Gelecek sezon büyük başarılar yakalayıp bu sezonki başarısızlığı unutturmak amacındaki Galatasaray'da yeni teknik direktör Frank Rijkaard'ın öncelikle iyi bir sağ kanat oyuncusu istediği ortaya çıktı. 3 gün önce geldiği İstanbul'da 2 yıllık imza atan ve ardından Başkan Adnan Polat ve yöneticilerle birlikte Fransa-Türkiye maçını izleyen Hollandalı teknik adamın, Sabri Sarıoğlu'nu hiç beğenmediği ve "Sabri'yle bu iş olmaz. Sağ kanadı ona teslim edemem.

Hırslı ve istekli olabilir ancak beyni ayaklarına hükmetmiyor. Kesinlikle iyi bir sağ kanat oyuncusu almak zorundayız" dediği öğrenildi.

SEN HİÇ ENDİŞE ETME

Sabri'nin mücadelesiyle sadece top kesebildiğini, hücum yönünün de çok zayıf olduğunu belirten Rijkaard'ın "Benim takımımda ancak yedek olur. Ben ayağa top yapan ve hızlı düşünen oyuncularla çalışmak isterim" dediği ifade edildi. Başkan Polat’ın da “İyi bir sağ kanat oyuncusu için her türlü fedakarlığı yaparız. Sen hiç endişe etme” dediği bildirildi.

BUGÜN