PDA

Orijinalini görmek için tıklayınız : G.Saray asıl bombayı patlatacak...


Melancholy
06-09-2009, 03:08
http://www.bugun.com.tr/newsFiles/1/0/0/0/1/0/1/1/0/1/0/1/1/0/0/0/file/71344.jpg

G.Saray asıl bombayı patlatacak...
Polat, 'Asıl bundan sonra yapacağımız transferlere bakın' diyerek taraftarları heyecanlandırdı...
Galatasaray Başkanı Adnan Polat, “Rijkaard’ı almakla büyük iş başardık ancak asıl bundan sonraki transferlere bakın. Birkaç güne kadar çok büyük bir yıldıza imza attırıp gerçek bombayı patlatacağız” diyerek taraftarı heyecanlandırdı...

Sarı-Kırmızılı takımın Başkanı Adnan Polat, taraftarlarını heyacanlandıracak sözler sarfetti. Polat, kendisini Teknik Direktör Frank Rijkaard konusunda tebrik eden eski yönetici ve kulüp üyelerine, transferde bomba isimler alacaklarını söyledi. Polat’ın “Galatasaray için en iyisini yapmaya çalışıyoruz. Frank Rijkaard’ı takımın başına getirmek kolay iş değildi.

Ancak özellikle Haldun bu işte çok başarılı rol oynadı. Amacımız mücadele ettiği her kulvarda zirveye oynayan bir takım kurmak. Hocamızı aldık ama asıl bundan sonrası önemli. İyi ve kaliteli isimleri hocamızın eline vermeliyiz. Bunun için de çalışmalarımız sürüyor. Birkaç gün içinde çok büyük bir yıldıza imza attırıp asıl bombayı patlatacağız. Camiamız bunlara hazırlıklı olsun” dediği öğrenildi.

PARAMIZ VAR

Geçen sezon yaptıkları hatalara düşmeyeceklerini de belirten Polat’ın “Bu kez hazırlıklıyız. Transferleri yapacak gerekli kaynağımız hazır. Ancak en uygun fiyata en büyük oyuncuyu getirme gayretindeyiz, bunun pazarlığını yapıyoruz. Milan Baros ve Kewell gibi takıma katkı yapacak, takımı sürükleyecek isimler gelecek” dediği bildirildi.

Stopere Khizanishvili

Rijkaard’ı takımın başına getiren Galatasaray, transferler için çalışmalarını sürdürüyor. Hollandalı hocanın “İyi bir stoper istiyorum” sözlerinden sonra yönetici Haldun Üstünel, Tugay Kerimoğlu’nun takım arkadaşı Zurab Khizanishvili ile yeniden temaslara başlaadı. Blackburn ile 1 yıllık daha sözleşmesi bulunan 27 yaşındaki Gürcü yıldızdan olumlu cevap alan Üstünel’in Rijkaard’ın onayını da aldıktan sonra işi bitireceği bildirildi. Khizanishvili, 58 kez de Gürcü milli takım forması giydi.

Sarp bugün imzalıyor

Galatasaray, 2008-2009 sezonundaki ilk resmi transferine bugün imza atıyor. Sarı-Kırmızılı kulüp, Bursaspor'la sözleşmesi sona erdiği için bonservis ücreti üdemeden kadrosuna katacağı Mustafa Sarp'a bugün medya önünde resmi imzayı attıracak. Sarp’ın imza töreni saat 13.00’te Florya Metin Oktay Tesisleri Turgay Vardar Basın Odası’nda yapılacak. Yıldız oyuncu da hayalini kurduğu formaya kavuşacağı için mutlu olduğunu belirterek, “Galatasaray’da olmak ayrı bir şey” dedi.

Gudjohnsen bitti gibi

Galatasaray, hocası Frank Rijkaard’ın eski talebesi Eidur Gudjohnsen’le anlaşmayı bitirmek üzere. Hollandalı teknik adamın isteğiyle İzlandalı yıldızla temaslara başlayan yönetici Haldun Üstünel, “Gelirim” cevabı aldı. Rijkaard’ın olduğu takımda oynamanın şans olacağını belirten Gudjohnsen’e Üstünel, yıllık 2 milyon Euro önerdi. 3 milyon Euro’da direten İzlandalı yıldızla anlaşmanın yakın olduğu belirtilirken genç yönetici, İspanyol ekibi Barcelona’dan da bonservis bedelinde indirim istedi. Barça ise 5 milyon Euro’dan aşağıya inmeyeceğini bildirdi

BUGÜN