PDA

Orijinalini görmek için tıklayınız : Bülent Uygun'a teklif var


Melancholy
06-09-2009, 02:04
BÜLENT UYGUN YURT DIŞINA GİDECEK Mİ?
http://resim.samanyoluhaber.com//haber/1/5/3/7/3/153730.jpg


Bülent Uygun'a teklif var
Sivasspor Teknik Direktörü Bülent Uygun, yurt dışındaki bazı kulüplerden transfer teklifleri aldığını açıkladı

Sivasspor Teknik Direktörü Bülent Uygun, yurt dışındaki bazı kulüplerden transfer teklifleri aldığını belirterek, "Katar'dan ve Suudi Arabistan takımlarından teklifler aldım. Teklifler beni tatmin ederse ve hayal ettiğim başarıları elde edebilmek adına benimle aynı frekansta olursa o zaman teklifleri değerlendiririm." dedi.

Sakaryaspor'a destek toplantısı için Adapazarı'na gelen Sivasspor'un başarılı çalıştırıcı Bülent Uygun, toplantı sonrası kadro durumu ve transferlerler ilgili gazetecilerin sorularını cevaplandırdı. Yeni sezonda mevcut kadronun üzerine belli ölçülerde takviye ve değişiklikler yaparak yola devam etmeyi düşündüklerini kaydeden Uygun, oyuncu transferi konusunda kulübün bütçesine uygun hareket edeceklerini ifade etti.

Sivasspor'un başarılarının değerlendirildiği bir ortamda kadrodaki oyuncuların diğer takımlara transfer edilmesinin kulübe maddi katkı sağlayacağını vurgulayan Uygun, şunları söyledi;

"Özellikle başardıklarımıza bakıldığı bir ortamda elimizdeki kadronun içinden giden arkadaşlar bize maddi anlamda katkı sağlayacaklar ve Şampiyonlar Ligi'nin getirisiyle hedeflediğimiz 35 bin kişilik stadımız, 5 bin kişilik spor salonumuz, 3 bin kişilik yüzme havuzumuz, aynı zamanda 50 derslikli Sivasspor Koleji ve bu tarzdaki projelerimizi de hayata geçirip takımımıza da gençleri katarak ve önümüzdeki yıllarda hedefi daha da büyüterek yolumuza devam etmek istiyoruz."

Bilica'nın Fenerbahçe ile anlaştığını ve yeni sezonda Fenerbahçe formasını giyeceğini anlatan Uygun, kalan 4 yabancı oyuncuları arasında Şampiyonlar Ligi'ne gitmiş olmalarından dolayı değişikliğe gitmeyi düşünmediğini dile getirdi. Uygun, yeni sezonda da kalan oyuncularıyla yollarına devam edeceklerini söyledi.

Yurt dışındaki bazı kulüplerden transfer teklifleri aldığını da belirten Uygun; "Yurt dışından bazı teklifler geliyor. Teklifler beni tatmin ederse ve hayal ettiğim başarıları elde edebilmek adına benimle aynı frekansta olursa o zaman teklifleri değerlendiririm. Bu anlamda bir teklif almadığım için herhangi bir teklifi değerlendirmiş değilim. Katar'dan ve Suudi Arabistan takımlarından teklifler aldım.'' diye konuştu.

(CİHAN)