PDA

Orijinalini görmek için tıklayınız : Yuvada kaldılar !


Melancholy
06-04-2009, 01:51
http://www.ligtv.com.tr/uploads/news_manset_resim_yi_Samsunspor_Kenan001.jpg


Yuvada kaldılar!

Samsunspor, iç transfer çalışmalarında sözleşmesi biten kaptan Kenan, Ömür ve Serkan Eyüpoğlu ile yeniden anlaştı.


Nuri Asan Tesisleri'nde düzenlenen imza töreninde sözleşmeleri biten kaptan Kenan Yelek 2, Ömür ve Serkan Eyüpoğlu ise 1 yıllığına kendilerini Samsunsporlu yapan sözleşmeye imza attı.

Törende konuşan kulüp başkanı Hakkı Tomaç, söz konusu oyunculardan memnun olduklarını ve bu nedenle de kendileriyle yola devam etmek istediklerini söyledi.
Sözleşmesi biten Can, kaleci Hasan ve Hakan Koçarslan ile görüşmelerinin devam ettiğini de belirten Tomaç, Veysel Aksu'nun sözleşmesinin feshedildiğini bildirdi.

Can ile Ankara'da yaptıkları görüşmede karşılıklı mutabakat sağlandığını vurgulayan Tomaç, ''Ancak bu oyuncumuzun bazı tereddütleri varmış'' dedi.
Tomaç, teknik direktör konusunda ise sözleşmesi biten Ercüment Coşkundere ile bir kaç gün içinde görüşme yapacaklarını ve sonucun bu görüşme sonrası belli olacağını belirtti.

Bu arada, kulübe mali destek konusunda İstiklal ve Cumhuriyet caddelerinde oluşturulacak uygulama ile otopark geliri sağlanması konusuna da değinen Tomaç, ''Söz konusu caddelerde oluşturulacak ücretli otopark uygulamasında 3 firma teklif getirdi. Bu konuyu değerlendiriyoruz. Belki de kulüp olarak kendimiz işletiriz. Bu konu henüz kesinlik kazanmadı'' diye konuştu.



ligtv