PDA

Orijinalini görmek için tıklayınız : Mehmet Topuz "Kayserispor ile işim bitti"


Melancholy
06-03-2009, 01:31
http://www.ligtv.com.tr/uploads/news_manset_resim_m3_MehmetTopuz006.jpg


"Kayserispor ile işim bitti"


Kayserispor'un kaptanı milli futbolcu Mehmet Topuz, artık takımda kalamayacağını, menajerler kanalıyla diğer kulüplerle görüşeceğini söyledi.

Topuz, Fenerbahçe ile anlaştığı yönündeki haberlerin gerçeği yansıtmadığını belirtti. Kayserispor ile 1 yıl daha sözleşmesi bulunduğunu, ancak başka bir takıma transfer olması yönünde yönetim ile anlaştıklarını ifade eden Topuz, şunları söyledi:
''Artık Kayserispor ile işim bitti. Yönetim, bana talip bir takım ile anlaşmaları durumunda transfer olabileceğimi söyledi. Şu andan itibaren menajerler kanalıyla görüşmeler sürüyor. Ben çok fazla ilgilenmiyorum. Beni transfer etmek isteyen takımlar kulübümle görüşecek. Hangi takımla anlaşırlarsa ben oraya transfer olacağım.''

Bu konuları çok fazla düşünmediğini, tatil için ailesi ile birlikte Antalya'ya gittiğini anlatan Topuz, gönlünde hangi takımın yattığı sorusunu, ''Büyük ihtimalle Fenerbahçe veya Beşiktaş olabilir. Ama kulüplerin anlaşmasına bağlı. Galatasaray veya Trabzonspor'a da gidebilirim'' diye yanıtladı.

ligtv.com.tr