PDA

Orijinalini görmek için tıklayınız : "Şampiyonluğa oynayacağız"


Melancholy
06-01-2009, 00:12
http://www.ligtv.com.tr/uploads/news_manset_resim_a0_SadriSener002.jpg


"Şampiyonluğa oynayacağız"


Turkcell Süper Lig'de sahasında Fenerbahçe'ye 2-1 yenilerek ligi üçüncü sırada tamamlayan ve UEFA Avrupa Ligi'ne katılacak Trabzonspor'da, kulüp başkanı Sadri Şener, bu yıl ligi üçüncü bitirmenin çok iyi bir sonuç olduğunu söyledi.


Şener, bu sezon yeni oluşturdukları bir kadro ile mücadele ettiklerini belirterek, ''Ligi üçüncülükle bitirdik. Çok iyi bir sonuçla bitirdik. Futbolcularımı kutluyorum'' dedi.
Fenerbahçe karşısında son anda yedikleri gol ile maçın bitmesinin üzücü olduğunu ifade eden Şener, ''Ancak berabere kalsaydık da bir işe yaramıyordu. Avrupa Ligi'ne katılacağız. Önümüzdeki yıl eksikliklerimizi giderip şampiyonluğa oynayacağız'' diye konuştu.
Yeni oluşturdukları bir kadroları olmasına karşın beklentilerin üstüne çıktıklarını kaydeden Şener, şöyle konuştu:
''Takımımızı marka haline getirerek değerini artırdık. Gelecek sezon yapacağımız takviyelerle şampiyonluğun en güçlü adaylarından biri olacağımıza inanıyoruz. Bütün bir sezon boyunca bizden desteğini esirgemeyen taraftarlarımıza teşekkürü bir borç biliyoruz. Önümüzdeki yılın büyük kulübümüze ligde ve kupada şampiyonluklar, Avrupa'da turlar getirmesini diliyoruz.

GİRAY: ''KAÇAN ŞAMPİYONLAR LİGİ İÇİN ÜZGÜNÜZ''
Trabzonspor'da savunma oyuncusu Giray Kaçar, kaçan Avrupa Şampiyonlar Ligi için üzgün olduklarını söyledi. Giray, Fenerbahçe karşısında bir yandan kazanmak için mücadele ederken, öte yandan da diğer müsabakaların sonuçlarını düşündüklerini belirterek, ''Her maça olduğu gibi bu maça da galibiyet için çıktık. Çok pozisyon yakaladık. Değerlendirebilseydik sonuç farklı olurdu'' dedi.

İlk yarının son dakikasında gelen golün planlarını bozduğunu ifade eden Giray, şöyle konuştu:
''Gol pozisyonlarında cömert olmasaydık taraftarlarımızın beklentisi olan, bizim de mücadelemizin amacı olan Şampiyonlar Ligi'ne katılabilirdik. Bu nedenle taraftarlardan özür diliyorum. Ancak üçüncülük de kötü değil bence. Bilinç altımızda Şampiyonlar Ligi vardı. Bir taraftan diğer maçı düşünüyorduk. İyi oynadığımızı da düşünüyorum. Yakaladığımız pozisyonları atabilseydik, şu an kutlamalara devam ediyor olacaktık.''

ALANZİNHO: "ÜZGÜNÜZ"
Trabzonspor'un Brezilyalı oyuncusu Alanzinho ise Fenerbahçe ile zor bir müsabaka oynadıklarını belirterek, rakip savunmanın kontrollü oynadığını ve kendilerine gol için fazla şans tanımadığını söyledi.

Fenerbahçe'nin güçlü bir ekip olduğunu, ancak maça iyi başladıklarını belirten Alanzinho, ''Golü bulduk, ancak sonrasında işler iyi gitmedi. Son dakikalarda kaybetmekle berabere kalmak arasında bizim için fark yoktu. Bu nedenle risk aldık. Oyuncular olarak üzgünüz, ancak yapabileceğimiz bir şey yok'' dedi.

Kazanabilecekleri bir maçı kaybettiklerini ifade eden Alanzinho, ''Topu her aldığımda Fenerbahçe savunması beni sıkıştırdı. Gökhan ve Umut'un yardımına ihtiyacım oldu. Rakip savunma bize pek alan bırakmadı. Kontrollü oynadılar ve bize gol için rahat alanlar bırakmadılar'' diye konuştu.

ligtv.com.tr