PDA

Orijinalini görmek için tıklayınız : Pul "Yeniden Denesen" ile Merhaba Diyor...


tomqoliq
05-30-2009, 21:42
Denizli’de kurulan ve beş kişiden oluşan PUL, 2008 yılında hazırlıklarını tamamladığı albümünün çıkış parçası “Yeniden Denesen” i albüm öncesinde resmi web sitesine ekledi. Grubun resmi web sitesi http://www.pul.com.tr üzerinden ücretsiz indirilebilen şarkı, daha önce bir kısa film ve grup üyelerinin bulunmadığı bir klipte kullanıldı. Grubun albüm çıkmadan hazırlanan ve 1200 aktif kullanıcının bulunduğu fan kulübünde yapılan anketler sonucu yayınlanmasına karar verilen Yeniden Denesen adlı şarkının söz ve müziği grubun vokali Yasin Aydın’a, Düzenlemesi ise PUL grubuna ait.
PUL (Biyografi)

“2005’in Mart’ında Denizli’de kurulan Pul; Yasin Aydın, Onur Çelik, Kemal Eren, Onur Şeker ve Özgür Tarakçıoğlu olmak üzere 5 kişiden oluşuyor. Beste çalışmalarını Denizli’de tamamlayan grup, albüm hazırlıkları sürecinde Denizli, İzmir, Muğla gibi bir çok şehirde bar konserlerinde sahne aldı. Grubun kendini en iyi şekilde ifade ettiği ve onlar için vazgeçilmez bir alan olan "Konser"ler de Albüm çalışmaları ile birlikte mümkün olduğunca, devam ediyor.

2008 yılının sonlarına doğru hazırlanan “Yeniden Denesen” adlı şarkıya çekilen klip, grubun internet sitesi ve bazı müzik kanallarında yayınlanıyor.

Pul; Kendini ifade edebilen, tavrı olan ve İnsanların dinlerken sıkılmayacağı bir tarz ile ileride çokça konuşulacağa benziyor.