PDA

Orijinalini görmek için tıklayınız : Deniz Demiröz’e "Gitar İdol 2009" Yarışmasında Destek...


tomqoliq
05-30-2009, 21:39
Aylardır elemeleri süren ve dünyanın her yerinden on binlerce gitaristin katıldığı, İngiltere’nin başkenti Londra’da düzenlenecek olan dünyaca meşhur "Gitar İdolü" yarışmasının bu yılki elemelerinde Deniz Demiröz zirveye aday...

Deniz Demiröz, elemelerde 4’üncü aşamaya kadar gelerek 120 finalist arasına girdi. 4’ü halk oyu 8’i jüri tarafından belirlenecek olan ilk 12’ye kalmak için yarışan Demiröz, eğer ilk 12’de yer alırsa Türkiye’yi Londra’da düzenlenecek olan ve binlerce kişinin canlı yayından izleyeceği finalde temsil edecek.

Türkiye’nin en köklü müzik gruplarından Bulutsuzluk Özlemi’nin gitaristliğini yapan ve Marmara Üniversitesi Müzik Öğretmenliği bölümü mezunu olan Demiröz, elemelerde ilk 12’ye kalabilmek için herkesi kendisine destek olmaya çağırdı.

Deniz Demiröz, "Her çeşit müziğin ülkemizde de uluslararası standartlarda yapılabildiğini göstermek ve Türklerin de bu alanda başarılı isimleri dünya piyasasına çıkarabileceğini kanıtlamak istiyorum. Enstrümantal gitar zor ve sabır isteyen bir kulvar ama ben Türkiye’nin bu alanda da adını duyurabileceğini düşünüyorum. Finale şehitlerimiz anısına bestelediğim ’Son Şehit’ adlı parça ile katılıyorum. Eğer Londra’ya kadar gidebilirsem, orada Türkiye’yi en iyi şekilde temsil edeceğim. Herkesin desteğini
bekliyorum ve bana destek veren herkese teşekkür ediyorum" şeklinde konuştu.

Türkiye’yi finallerde görmek ve Deniz Demiröz’e destek olmak isteyenlerin 5 Mayıs tarihine kadar yarışmanın resmi internet sitesinde oy kullanması gerekiyor.
http://denizdemiroz.com/destek.htm (http://denizdemiroz.com/destek.htm)