PDA

Orijinalini görmek için tıklayınız : Kayserispor 4 yıldızla dirsek temasta


Melancholy
05-28-2009, 15:23
http://image.tumspor.com/photos/576919633.jpg
Kayserispor 4 yıldızla dirsek temasta

Kayserispor yeni sezon için transfer çalışmaları kapsamında 4 yabancı yıldızla görüşüyor:


Kayseri bomba peşinde!
Kayserispor yeni sezon için transfer çalışmaları kapsamında 4 yabancı yıldızla görüşüyor: Manchester City'den Darius Vassel, Porto'dan Tarık Sektioui, Paris Saint Germain'den Fabrice Pancrate ve Real Valladolid'den Henek Goitom!
http://www.tumspor.com/photos-inner/591838929.jpg

Kulüp Genel Menajeri Süleyman Hurma, yaptığı açıklamada, bu sezon şanssız bir sezon geçirdiklerini ve bu nedenle istedikleri başarıyı yakalayamadıklarını belirtti. Bu sezon özellikle gol bulma konusunda sıkıntı yaşadıklarını, bu nedenle takımı iyi bir golcü oyuncu ile güçlendirmek istediklerini ifade eden Hurma, golcü oyuncu olarak geçen sezon Sporting Lizbon'dan kiraladıkları, ancak istedikleri verimi alamadıkları Milan Puroviç ile yollarını ayırdıklarını kaydetti.
http://www.tumspor.com/photos-inner/407690523.jpg

Gelecek sezona kadar sözleşmesi bulunan Olembe'yi de karşılıklı anlaşarak göndermek istediklerini hatırlatan Hurma, transfer çalışmaları konusunda şu bilgileri verdi: ''Takımımızı iyi bir golcü oyuncuyla güçlendirmek için 4 yabancı futbolcuyla görüşmelerimiz sürüyor. İspanya'nın Real Valladolid takımında forma giyen Henek Goitom ile görüştük. 25 yaşındaki satrafor ile görüşmelerimiz olumlu geçti. Bunun yanı sıra Manchester City'de forma giyen forvet Darius Vassel ve Paris Saint Germain'de oynayan Fabrice Pancrate ile orta saha ağırlıklı oynayan Porto futbolcusu Tarık Sektioui ile görüşmeler yaptık. Bu futbolculardan hangisi ile anlaşabilirsek sezon sonunda transfer etmek istiyoruz.''
http://www.tumspor.com/photos-inner/132502942.jpg
Öte yandan kulübün resmi internet sitesinde, bir gazetede takım kaptanı Mehmet Topuz ile ilgili yayımlanan ''Ciddi alacağı birikti satmaya mecbur kaldılar'' şeklindeki haberin tamamen asılsız olduğu vurgulandı. Kulübün tüm oyuncularına ödemelerini zamanında ve eksiksiz yaptığı hatırlatılan açıklamada, kamuoyunun bu tip asılsız haberlere itibar etmemesi istendi.




milliyet